جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

سازمان ملل: ۱۲ روز است که کمک‌های غذایی وارد غزه نشده است

  • کد خبر: ۲۹۳۸۷۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
سازمان ملل: ۱۲ روز است که کمک‌های غذایی وارد غزه نشده است
سازمان ملل از توقف ورود کمک‌های غذایی به نوار غزه از ابتدای ماه اکتبر جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرحان حق، سخنگوی سازمان ملل، اعلام کرد: کمک‌های واردشده به نوار غزه به کمترین سطح خود در ماه‌های گذشته رسیده و هیچکس در غزه در ماه جاری میلادی به دلیل محدودیت‌های اعمال شده بر ورود کمک‌های امدادی، جیره غذایی دریافت نکرده است.

براساس نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، فرحان حق اعلام کرد برنامه جهانی غذا گزارش داده که ورود کمک‌های امدادی به شمال غزه متوقف شده است.

وی در ادامه تاکید کرد که از ابتدای ماه اکتبر کمک‌های غذایی وارد غزه نشده‌اند و معابر اصلی به شمال نوار غزه بسته شده و در صورت تداوم تنش‌ها امکان عبور از آن وجود نخواهد داشت.

فرحان حق همچنین تصریح کرد برنامه جهانی غذا آخرین ذخایر مواد غذایی باقیمانده خود را در شمال غزه بین شرکا و آشپزخانه‌هایی که به آوارگان خدمات‌رسانی می‌کنند، توزیع کرده، اما آنها برای کمتر از ۲ هفته کافی هستند. اکثر این آشپزخانه‌ها، مراکز توزیع و نانوایی‌ها مجبور شده‌اند در‌های خود را ببندند و برخی دیگر نیز در صورت ادامه درگیری‌ها با خطر تعطیلی روبه‌رو هستند.

سخنگوی سازمان ملل هشدار داد، وضعیت در غزه و جنوب آن به نقطه فروپاشی رسیده است و مواد غذایی توزیع نمی‌شود و نانوایی‌ها برای تامین آرد با مشکل مواجه هستند و این مسأله موجب شده هر لحظه آنها مجبور به بستن درب‌های خود شوند.

ارتش رژیم صهیونیستی علاوه بر تشنگی، از گرسنگی به‌عنوان سلاحی برای کشتن فلسطینی‌ها در جنگ نسل‌کشی که علیه آنها در غزه به راه انداخته است، استفاده می‌کند.

از ماه‌های گذشته نشانه‌های قحطی شکل گرفت و در غزه و استان‌های شمالی به دلیل محاصره شدید آنها آغاز شد. این شرایط سخت غذایی همچنان ادامه دارد و باعث مرگ حدود ۳۶ کودک به دلیل سوء تغذیه شده است.

ژوئن گذشته، آنروا در بیانیه‌ای اعلام کرد بیش از ۵۰ هزار کودک در نوار غزه به دلیل سوء تغذیه حاد به درمان فوری نیاز دارند.

چرخه گرسنگی همچنان ادامه دارد، زیرا رژیم صهیونیستی از رسیدن کمک‌های غذایی به غزه جز در مقادیر محدود جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، فروشگاه‌های مواد غذایی موجود در نوار غزه، نانوایی‌ها، کامیون‌های کمک‌رسانی و مردم گرسنه‌ای را که منتظر دریافت کمک هستند، هدف قرار می‌دهد.

بر اساس گزارشی که آکسفام در ۶ سپتامبر منتشر کرد، از هر پنج نفری که در غزه زندگی می‌کنند، یک نفر با «میزان فاجعه‌بار» گرسنگی مواجه است. برنامه جهانی غذا نیز در ژوئیه گذشته اعلام کرد نیم میلیون نفر در نوار با «سطوح فاجعه‌بار» گرسنگی روبه‌رو هستند.

رژیم اشغالگر صهیونیستی از اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا و با نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت درباره لزوم توقف فوری جنگ غزه و دستورالعمل‌های دادگاه بین‌المللی دادگستری جهت تلاش برای ممانعت از نسل‌کشی و بهبود شرایط انسانی در غزه، به نسل‌کشی در این منطقه محاصره شده ادامه می‌دهد که در نتیجه آن بیش از ۱۴۰ هزار فلسطینی شهید و زخمی و بیش از ۱۰ هزار تن دیگر مفقود شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->