تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

فصل سرما، احتمال شیوع بیماری آنفلوانزا را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۲۹۳۸۸۲
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۸
فصل سرما، احتمال شیوع بیماری آنفلوانزا را افزایش می‌دهد
رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در دو ماه اخیر ویروس آنفلوآنزا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی نشده است و با شروع فصل سرما احتمال شیوع موج اول آنفلوآنزا از اواخر مهرماه پیش بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا نهبندانی افزود: برخی از مراجعین با علایم سرماخوردگی، آلرژی، عطسه و سرفه مراجعه می‌کنند، اما در هیچ کدام از آنها ویروس آنفلوآنزا شناسایی نشده است.

وی با اشاره به اینکه هرساله با شروع فصل پاییز و سرد شدن هوا، بیماری‌های تنفسی به ویژه آنفلوآنزا شیوع پیدا می‌کنند، اظهار کرد: تمهیدات دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای پیشگیری از آنفلوآنزا از طریق تشدید مراقبت‌های مرزی، هماهنگی و مکاتبات با آموزش و پرورش و سایر ادارات، پیش بینی تامین دارو‌های مورد نیاز و توزیع واکسن در سطح جامعه در حال پیگیری است.

دکتر نهبندانی تاکید کرد: به منظور پیشگیری از بیماری‌های تنفسی و آنفلوآنزا، گروه‌های پرخطر، کودکان زیر دو سال، مادران باردار و سالمندان از حضور در تجمعات خودداری کنند و اگر ناچار به حضور در تجمعات هستند، حتما از ماسک استفاده کرده، مایعات فراوان مصرف کنند و دست‌های خود را مرتب شست‌وشو دهند.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد توصیه کرد: افراد مبتلا در صورت بروز تب از درمان‌های رایج کاهش تب استفاده کنند تا دوره بیماری طی شود و در صورت تشدید بیماری حتما به مراکز درمان مراجعه کنند.

دکتر نهبندانی ادامه داد: دانش‌آموزان در صورت داشتن علایم بیماری از رفتن به محل تحصیل خودداری کنند و اولیای این دانش‌آموزان برای رفتن به مدرسه سخت‌گیری نکنند.

وی گفت: در مدارس به خصوص مدارس ابتدایی و مهد کودک‌ها حتما در ساعات بین کلاس‌‎ها برای تعویض هوای کلاس در و پنجره‌ها را باز کنند و در خوابگاه‌ها برای افراد مبتلا به ویروس فضای جداگانه در نظر گرفته شده و با جداسازی افراد مبتلا از شیوع بیماری جلوگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->