روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

دیدار وزیر کشور و استاندار جدید خراسان رضوی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۹۳۹۳۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
دیدار وزیر کشور و استاندار جدید خراسان رضوی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی
اسکندر مؤمنی، وزیر کشور به‌ همراه استاندار جدید خراسان رضوی با آیت‌الله علم‌الهدی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر مومنی، وزیر کشور پس از برگزاری مراسم تودیع و معارفه استاندار خراسان رضوی به همراه غلامحسین مظفری و یعقوبعلی نظری با آیت الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد مقدس و نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی دیدار و گفتگو کردند.

آیت‌الله علم‌الهدی پیش از ظهر امروز در دیدار با مؤمنی وزیر محترم کشور و استاندار جدید خراسان رضوی، مظفری ضمن تبریک به وی بابت کسب توفیق خدمت به آستان حضرت رضا علیه‌السلام، اظهار کرد: معتقدم هرکسی در این سرزمین توفیق عهده‌داری مسوولیت و خدمتی پیدا می‌کند، پیش‌تر حکم خادمی‌اش را خود حضرت امضا کرده‌اند زیرا هر خدمتی در این سرزمین، خدمت مستقیم به امام رضا علیه‌السلام است.

امام جمعه مشهد، توجه به تکمیل آزادراه حرم تا حرم و احداث قطار سریع‌السیر مشهد ـ تهران را دو موضوع حائز اهمیت برای دولت عنوان کرد و ادامه داد: متأسفانه مشهد اسیر شرکت‌هایی شده که به میزان نیاز به مردم بلیت نمی‌دهند تا مردمی که مجبور هستند، به قیمت‌های بالا بلیت تهیه کنند و آنان سود خودشان را ببرند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تأکید کرد: بنده در مسائل عزل و نصب هیچ دخالتی نکرده و نمی‌کنم زیرا نظر حضرت آقا این است که در عزل و نصب‌ها ورود نکنیم.
توجه به هنجارهای فرهنگی و هویت امام رضاییِ استان

وی با بیان این‌که مدیریت استان الان در اختیار شماست و شما هم اجرا کننده سیاست‌های دولت هستید، یادآور شد: در مدیریت استان باید توجه داشته باشید که دو محور ممانعت از توسعه منکرات و ناهنجاری‌های فرهنگی و حفظ هویت امام رضا علیه‌السلام در این شهر و استان بسیار مهم است.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: این شهر مال امام رضاست و اولین شهروند این شهر هم شخص امام رضا علیه‌السلام بودند از این رو هویت امام رضا علیه‌السلام در جهات مختلف مدیریت شهر و استان همچون ساخت و ساز، مدیریت شهری و مسائل اجتماعی باید این مبنای هویتی رعایت شود.

وی با بیان این‌که مراقب برخی جریان‌ها با شعارهای زیبا باشید، متذکر شد: عده زیادی از سرمایه‌داران به واسطه حضور میلیونی زائر در مشهد و استان و همچنین حضور سالانه حدود هفت میلیون زائر خارجی و برای بهره‌برداری اقتصادی آنان، در مشهد سرمایه‌گذاری کردند که برخی از آنان هویت امام رضا علیه‌السلام را هدف گرفته است.

اسکندر مؤمنی نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این دیدار، موضوعات فرهنگی را از موضوعات مهم برای دولت برشمرد و گفت: این قبیل موضوعات، موضوعاتی گسترده و فرادولتی است که همراهی و همکاری همه نهادها را می‌طلبد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->