قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش
سرخط خبرها

همتی: مساله FATF را با وفاق ملی پیش خواهیم برد

  • کد خبر: ۲۹۴۴۶۰
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰
همتی: مساله FATF را با وفاق ملی پیش خواهیم برد
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به شرایط سخت و پیچیده سیاسی و اقتصادی حاکم بر منطقه و کشور گفت: تحریم شامل برخی افراد، شرکت‌ها یا نهاد‌های خاص می‌شود، اما موضوع FATF یک ملت را تحریم می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالناصر همتی در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه با حضور مدیران مسئول و سردبیران رسانه‌های جمعی در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی ضمن تشریح شرایط پیچیده و سخت سیاسی و اقتصادی کشور و منطقه، اظهار داشت: معتقدم در همین شرایط سخت می‌توان کار‌هایی انجام داد و امیدآفرینی کرد.

وی با بیان اینکه فرمانده اقتصادی رئیس‌جمهور است و وظیفه هدایت اقتصاد کشور را بر عهده دارد، افزود: در ستاد اقتصادی دولت روی مسائل مختلف بحث و تبادل نظر انجام می‌شود، اما در نهایت شخص رئیس‌جمهور است که تصمیم می‌گیرد و امیدواریم با هماهنگی‌های خوبی که آغاز شده، در ادامه مشکلات کاهش یابد.

همتی با تاکید بر اینکه باید برخی کار‌ها را از افراد ناشی بگیریم و اجرای آنها را به افراد توانا واگذار کنیم، ادامه داد: ایران کشور نخست از نظر ذخایر گازی و نفتی در جهان است، اما با مشکلات ناترازی انرژی روبه‌روست، با این حال معتقدم می‌توانیم وضعیت بنزین، برق و گاز را اصلاح کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد باید رقابتی باشد، تصریح کرد: اقتصاد دستوری شاید در کوتاه مدت جوابگو باشد، اما در میان‌مدت و بلندمدت ناکارآمد است.

عضو کابینه دولت چهاردهم ادامه داد: نحوه حکمرانی در کشور غلط است، این مهم هیچ ربطی به رهبر معظم انقلاب ندارد، بلکه خودمان بد عمل کرده‌ایم، منافع ملی را فراموش کرده ایم و بدتر اینکه می‌خواهیم همین شرایط را ادامه بدهیم؛ این شرایط باید اصلاح شود و این مهم کار یک نفر و دو نفر و یک روز و دو روز نیست.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: رفع فیلترینگ یکی از اولویت‌های دولت است و باید هر چه سریعتر درخصوص آن تصمیم‌گیری کنیم، همچنین رجیستری تلفن‌همراه مساله‌ای است که نمی‌تواند به این شکل ادامه یابد و باید مردم بتوانند به بهترین و جدیدترین گوشی‌های تلفن همراه دسترسی داشته باشند.

وی اظهار داشت: حواشی اقتصاد را باید مدیریت و در عین حال باید امید به جامعه تزریق کنیم و مدیریت افکار عمومی را داشته باشیم.

تاکید رئیس‌جمهور بر اجرایی شدن ۲ بند ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم

همتی همچنین با اشاره به ۲ بند ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم، آنها را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: اجرایی شدن آنها سبب می‌شود سازمان امور مالیاتی از همه پرداختی‌ها و تراکنش‌ها مطلع باشد.

وی با بیان اینکه شخص رئیس‌جمهور پیگیر اجرای این مساله است، افزود: فرار مالیاتی‌های بسیار زیادی در کشور وجود دارد و با اجرای این ۲ بند مالیات گرفتن راحت می‌شود؛ در این زمینه نیاز به همراهی کامل همه دستگاه‌های ذی ربط داریم.

وزیر اقتصاد همچنین با اشاره به مساله FATF یادآور شد: تحریم شامل برخی افراد، شرکت‌ها یا نهاد‌های خاص می‌شود، اما موضوع FATF یک ملت را تحریم می‌کند و به طور مثال مشکلاتی که دانشجویان ایرانی در چین و به‌تازگی امارات با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، ناشی از همین مساله است.

وی تاکید کرد: مساله FATF را با وفاق ملی به پیش خواهیم برد.

همتی همچنین اظهار داشت: اطمینان می‌دهم که شفاف‌سازی در بورس انجام می‌شود و جلوی تصمیمات موردی و قیمت‌گذاری‌های بی‌ربط در بازار سرمایه را می‌گیریم.

وی با اشاره به وضعیت نرخ ارز گفت: در اردیبهشت ۱۴۰۰ وقتی مسئولیت را تحویل دادم، فاصله نرخ ارز نیمایی و بازار آزاد بین ۲ تا ۵ درصد بود و بسیار به هم نزدیک شده بود، اما امروز با وجود فاصله ۱۵ هزار تومانی این دو نرخ، کسی به دنبال صادرات نمی‌رود و همه می‌خواهند واردات انجام دهند؛ بنابراین این موضوع باید مدیریت و اصلاح شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: زمانی در سال‌های گذشته به دلیل محدودیت درآمد‌های ارزی، ناچار به ممنوعیت واردات خودرو شدیم، اما امروز وضعیت بنزین و صنعت خودروسازی به‌گونه‌ای است که باید تسهیلاتی درخصوص واردات خودرو قائل شویم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->