واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به تحریم‌های جدید اروپا علیه ایران

  • کد خبر: ۲۹۴۴۸۹
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۳
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به تحریم‌های جدید اروپا علیه ایران
سخنگوی وزارت امور خارجه وضع تحریم‌های جدید از سوی اتحادیه اروپا و انگلیس علیه تعدادی از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی را به بهانه‌های واهی و بی اساس، اقدامی ناموجه و مغایر با موازین حقوق بین الملل به ویژه حقوق بشر دانست و محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل بقایی دوشنبه شب ۲۳ مهر ۱۴۰۳ ضمن رد ادعا‌های مربوط به فروش موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه اظهار داشت: موضع جمهوری اسلامی ایران در رابطه با منازعه اوکراین صریح و اصولی است کما اینکه ایران از همان ابتدای درگیری ضمن مخالفت با جنگ و تاکید بر احترام همه کشور‌ها به تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی یکدیگر، خواستار راه حل دیپلماتیک جهت حل و فصل اختلافات روسیه و اوکراین بوده است. با وجود این، متاسفانه برخی کشور‌های اروپایی و انگلیس بدون ارائه سند و مدرکی مدعی مداخله نظامی ایران در این منازعه شده اند که کاملا مردود است.

وی اتهام زنی اتحادیه اروپا و انگلیس به ایران را مزورانه و تلاشی برای انحراف افکار عمومی از مهمترین مساله روز یعنی نسل کشی مردم فلسطین و جنگ افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا توصیف کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به نقش برخی کشور‌های اروپایی از جمله انگلیس و آلمان در تامین تسلیحات مرگبار مورد استفاده رژیم صهیونیستی برای نسل کشی و تجاوز در غزه و لبنان، این کشور‌ها را شریک جنایات ارتکابی علیه مردم فلسطین و لبنان معرفی کرد و با یادآوری تکالیف قانونی کشور‌ها طبق کنوانسیون منع نسل کشی، اقدام کشور‌های تامین کننده تسلیحات رژیم اسرائیل را ناقض حقوق بین الملل و موجب مسئولیت بین المللی آنها دانست.

سخنگوی وزارت خارجه با تاکید بر حق مسلم ایران برای همکاری دفاعی و نظامی با کشور‌های دیگر از جمله روسیه در راستای تامین و تقویت نیاز‌های دفاعی خود جهت حفاظت از منافع و امنیت ملی و دفاع از تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی خود، خاطرنشان کرد که همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران با سایر کشور‌ها علیه هیچ طرف ثالثی نیست و هیچ طرف ثالثی نیز حق ندارد در تصمیم قانونی و مشروع جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با دیگر کشور‌ها مداخله نماید.

بقایی اقدام اتحادیه اروپا را عملی متناقض و ناسازگار با ادعا‌های کشور‌های اروپایی در خصوص حقوق بشر و تعامل توصیف و تاکید کرد که تحریم شرکت‌های هواپیمایی مسافربری نقض صریح موازین و مقررات حقوق بین الملل، بویژه حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین بشری بوده و محکوم است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر حق ایران برای اتخاذ تدابیر و پاسخ‌های متناسب و مقتضی در قبال تحریم‌های غیرقانونی و ناموجه اتحادیه اروپایی، به این اتحادیه توصیه کرد با پیروی از قواعد حقوق بین الملل و هنجار‌های اخلاقی و انسانی کشور‌های عضو خود را ملزم به توقف فروش تسلیحات به رژیم متجاوز اسرائیل نموده و از این طریق مانع از ادامه نسل کشی در غزه و لبنان و تصعید ناامنی و تنش در منطقه غرب آسیا شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->