دستگیری سارق خودروهای مدل پایین توسط پلیس مشهد تحقیقات ویژه پلیس آگاهی مشهد درباره مرگ مشکوک و دلخراش جوان موتورسوار بهترین روش وزن کم کردن؛ رژیم‌های فستینگ و کتوژنیک یا رژیم مدیترانه‌ای؟ رای نهایی شکایت زنگنه از سعید جلیلی و زاکانی اعلام شد هلاکت ۸ تروریست در عملیات فراجا (۵ شهریور ۱۴۰۴) ساعت و زمان دقیق ماه گرفتگی ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ در ایران فضای مجازی برای کودکان و نوجوان؛ فرصت‌سازی یا فرصت‌سوزی؟! دستگیری باند دزدان زیبارو در مشهد | سرقت یک میلیاردی با آبمیوه و غذای مسموم + فیلم یادی از دکتر عباس شفیعی، پدر داروسازی نوین ایران | نوشداروی ماندگار توقف قطار‌ها در ایستگاه نیشابور از سر گرفته شد | ماجرای تصمیم عجیب شرکت راه‌آهن که لغو شد گلایه شهروندان برخی از محلات مشهد از بروز بیماری سالک و پاسخ علوم پزشکی | سالک را جدی بگیرید! تأمین برعکس آب مشهد | فقط ۳۰ درصد از آب شهر از طریق سدها تامین می‌شود بازگشت همه دانشجویان محروم از تحصیل به دانشگاه‌ها بازگشایی موزه استاد فرشچیان در کاخ سعدآباد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: هدف از رسیدگی به پرونده‌های قضایی احقاق حق و اجرای عدالت است آیا مدارس زودتر از موعد شروع می‌شوند؟ | تاریخ دقیق بازگشایی مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ۸ درصد از سرمایه دامی کشور در دست خراسان رضوی ابلاغ اساسنامه مدرسه مجازی + جزئیات رئیس پلیس بین‌الملل فراجا: قاتل فراری به کشور مسترد شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) کارنامه نتایج اولیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش منتشر شد + آدرس سایت آموزش در مدارس متناسب با نقش‌های جدید معلمان بازطراحی می‌شود شناسایی ۳۵ مدرسه متخلف در مشهد | سرانه آموزشی دانش‌آموزان دولتی، ۲۵۰۰ تومان در سال است اجرای برنامه شیر رایگان در مدارس از ابتدای مهرماه | انجام غربالگری کوتاه‌قدی دانش‌آموزان در سه استان ۳ تصفیه‌ خانه جدید با فناوری‌های روز در حال احداث در مشهد دستگیری سارقی که به طلای کودکان زائران امام زاده صالح هم رحم نکرد روش‌های انتقال ویروس HPV | تزریق واکسن به معنی مصونیت کامل نیست دستگیری کلاهبردار شیطان‌صفت در تهران؛ سرقت از ۵۰ فروشگاه با طرح دوستی! آیا حذف نان و برنج باعث لاغری پایدار می شود؟ درمورد ۱۱۰ پرونده مرتبط با جنگ ۱۲ روزه تصمیم نهایی گرفته شده است
سرخط خبرها

ترک سیگار حتی در ۷۵ سالگی می‌تواند امید به زندگی را افزایش دهد

  • کد خبر: ۲۹۴۵۸۳
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
ترک سیگار حتی در ۷۵ سالگی می‌تواند امید به زندگی را افزایش دهد
بررسی بیش از ۱۳ هزار مرد میانسال نشان داد کسانی که روزانه ۳۰ نخ یا بیشتر سیگار می‌کشیدند، در ۲۵ سال آینده با ۲۱ درصد خطر بیشتر مرگ روبه‌رو بودند. با‌این‌حال، این خطرات قطعی نیستند و با ترک سیگار کاهش می‌یابند.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعه جدید پژوهشگران دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد که ترک سیگار حتی در سنین بالا در افزایش امید به زندگی اثرگذار است.

به گزارش زومیت؛ مطالعه‌ای جدید تأکید می‌کند که ترک سیگار بهترین اقدامی است که افراد می‌توانند برای افزایش طول عمر خود انجام دهند. یافته‌های این پژوهش می‌تواند انگیزه‌ای قوی برای کسانی باشد که سال‌ها سیگار کشیده‌اند و با خطراتی مانند ابتلا به سرطان یا بیماری قلبی مواجه هستند.

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که ترک سیگار در هر سنی با فواید کوتاه‌مدت برای سلامتی همراه است. اکنون پژوهشگران دانشگاه میشیگان دریافته‌اند که این مزایا فقط محدود به جوانان و میانسالان نیست. تخمین‌های آنها نشان می‌دهد افراد ۳۵ تا ۷۵ ساله که سیگار را ترک می‌کنند، می‌توانند به طور قابل‌توجهی طول عمر خود را افزایش دهند.

پژوهشگران از داده‌های سلامت ملی ایالات متحده برای برآورد تعداد سال‌های از دست‌رفته دراثر سیگار کشیدن و سال‌های به دست‌آمده به‌لطف ترک سیگار استفاده کردند. در این مطالعه، چهار سن برای ترک سیگار درنظر گرفته شد: ۳۵، ۴۵، ۵۵، ۶۵ و ۷۵ سال. امید به زندگی افرادی که سیگار را در این سنین ترک کردند، با افرادی که در همین سنین به سیگار کشیدن ادامه دادند و همچنین با کسانی که هیچ‌گاه سیگار نکشیدند، مقایسه شد.

نتایج نشان داد افرادی که در ۳۵ سالگی همچنان سیگار می‌کشیدند و به این عادت ادامه می‌دادند، به‌طور متوسط حدود ۹ سال از عمر خود را از دست می‌دادند (۲۳ درصد از کل امید به زندگیشان). اما کسانی که در ۳۵ سالگی سیگار را ترک کردند، تنها یک سال کمتر از کسانی که هرگز سیگار نکشیدند، زندگی می‌کردند؛ به عبارت دیگر، این افراد توانستند ۸ سال از عمر مورد انتظار خود را بازیابند.

نتایج پژوهش جدید با مطالعات مشابهی در کانادا و نروژ تطابق دارد که نشان می‌دهند ترک سیگار برای یک دهه، به‌طور بالقوه می‌تواند از یک دهه از دست دادن عمر جلوگیری کند.

پژوهش همچنین نشان داد حتی در سنین بالاتر، مانند ۷۵ سالگی، ترک سیگار می‌تواند مزایایی برای امید به زندگی داشته باشد. به عنوان مثال، کسانی که در ۷۵ سالگی سیگار می‌کشیدند و این عادت را ادامه دادند، به‌طور متوسط ۴٫۴ سال از عمر خود را از دست دادند (حدود ۵۰ درصد از امید به زندگی در این سن). براساس منحنی‌های احتمال، شانس به دست‌آوردن حداقل یک سال امید به زندگی در میان کسانی که در سنین ۶۵ و ۷۵ سالگی سیگار را ترک کردند، به ترتیب ۲۳ و ۱۴ درصد بود.

پژوهشگران تأکید می‌کنند بیشترین مزایا زمانی حاصل می‌شود که افراد سیگار را زودتر ترک کنند، اما این بدان معنا نیست که ترک سیگار در سنین بالاتر بی‌فایده است. آنها نتیجه می‌گیرند: «این یافته‌ها می‌تواند برای پزشکانی که به دنبال شواهد برای تشویق بیماران سیگاری خود به ترک سیگار هستند، ارزشمند باشد.

منبع: عصر ایران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->