پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند
سرخط خبرها

افشاگری جلالی از ترک جلسه شمسایی

  • کد خبر: ۲۹۴۶۷۲
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶
افشاگری جلالی از ترک جلسه شمسایی
مجید جلالی، عضو کمیته فنی فدراسیون فوتبال درباره نشست اخیر این کمیته با وحید شمسایی و احتمال برکناری او صحبت‌هایی به زبان آورده که نشان دهنده ایجاد شکاف میان فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی فوتسال است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مجید جلالی، رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال طی روزهای اخیر در دو جلسه‌ای حضور داشته که قرار است در آنها درباره آینده وحید شمسایی تصمیم‌گیری شود. او درباره جلسه اول بیان داشت: «جلسه اول از طرف کمیته فوتسال بود. اصولی آن جلسه را ترتیب داده بود و کارشناسان و اعضای کمیته فوتسال و کمیته فنی را دعوت کرده بود، من و تاج هم حضور داشتیم. بحث‌های زیادی درباره عملکرد تیم شد. شمسایی هم آمد، صحبت‌هایی کرد و رفت. بعد از رفتن شمسایی صحبت‌ها ادامه پیدا کرد. ما سعی کرده‌ایم قضیه را در جلسه دوم بررسی کنیم.»


 جلالی سپس در واکنش به این سؤال که در جلسه اول چه اتفاقاتی رخ داده که منجربه خروج شمسایی از جلسه و ناراحتی حاضرین شده این‌طور توضیح داد: «چیزی نبود. شمسایی بخشی از صحبت‌های خودش را انجام داد و بخش دیگری از حرف‌هایش را گفت که صلاح نمی‌دانم اینجا بگویم. تاج هم اجازه داد، جلسه را ترک کند و در جلسه بعدی تمام صحبت‌هایش را انجام داد.» جلالی سپس در واکنش به این سؤال که قرار است شمسایی در تیم ملی بماند یا فرد دیگری انتخاب شود، توضیح داد: «ما در حال جمع‌بندی مجموع اتفاقات جلسه هستیم تا درنهایت طی یک یا دو هفته آینده جمع‌بندی نهایی را داشته باشیم.»

این صحبت‌ها از سوی جلالی در حالی مطرح شده که گفته می‌شود ادامه کار شمسایی در تیم ملی فوتسال ایران بسیار بعید است و این سرمربی به احتمال زیاد از فوتسال ایران جدا خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->