به گزارش شهرآرانیوز، شهرام میرزایی در این باره اظهار داشت: پویش اهدای خون ورزشکاران و مدال آوران از ۲۶ مهر آغاز و به مدت یک هفته ادامه دارد و ورزشکاران و ورزش دوستان میتوانند برای پیوستن به این پویش در مراکز اهدای خون سراسر کشور خون خود را اهدا کنند.
وی همچنین با اشاره به اهمیت الگو قراردادن جوانان سالم و مسئولیت پذیر ورزشکار و مدال آور کشور که بسیاری از آنها سفیران اهدای خون نیز هستند، گفت: ورزش مایه سلامتی است و سلامتی و خود مراقبتی لازمه اهدای خون است؛ همانطور که یک ورزشکار از سلامتی خود مراقبت میکند، اهداکننده نیز با خود مراقبتی هم برای سلامت خود هم تعهدی که برای سلامتی دریافت کننده خونش دارد، برنامه ریزی میکند.
میرزایی با تاکید بر ترویج ارزشهای انسانی و مسئولیت اجتماعی در سایه آموزش و آگاهی بخشی در میان اقشار مختلف مردم بخصوص جوانان گفت: جوان سازی جمعیت اهدا کنندگان هماکنون از برنامههای مهم و اولویتهای سازمان است و تفاهم نامهها و پویشهای متعددی در این رابطه پیش بینی و برنامه ریزی شده است.
معاون اجتماعی سازمان انتقال خون ضمن تاکید بر اهمیت فرهنگسازی برای اهدای خون داوطلبانه در میان جمعیت جوان کشور و الگو قراردادن چهرههای ورزشی حامی سلامت، از جوانان خواست مسئولیت پذیری را از همان آغاز ۱۸ سالگی با اهدای خون تجربه کنند و این کار ثمر بخش را یک تعهد اخلاقی و اجتماعی برای خود بدانند.
وی تاکید کرد: یک اهدا کننده ۱۸ ساله میتواند با اهدای مستمر خون و فراورده در ۲۸ سالگی ناجی بیش از ۱۰۰ انسان باشد که دعای خیرشان به همراه آثار این عمل خدا پسندانه در ابتدای زندگی اجتماعی او نمود پیدا کند. چنین جوانی بی تردید یک قهرمان است و جوانان باید بدانند با هر اهدای خون جان سه نفر را نجات میدهند.
میرزایی با اشاره به پویش خون سلامت در بدن سالم گفت: جوانان میتوانند این مناسبت را با الگو قراردادن قهرمانان محبوب وزنان و مردان ورزشکار اخلاق مدار کشورمان، روز اولین اهدای خون قرار دهند و آن را در تقویم زندگی شان برای همیشه ثبت کنند.
اهدای خون در ایران کاملا داوطلبانه است و سالانه بیش از ۲ میلیون نفر در کشور خون اهدا میکنند.
منبع: ایرنا