اسلامی: هیچ گزینه جایگزینی برای غنی‌سازی نیست عراقچی عازم مصر شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) وزارت دفاع روسیه درباره حملات پهپادی اوکراین بیانیه صادر کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند
سرخط خبرها

سیدحسن خمینی: شهادت حماسی یحیی سنوار، صفحه‌ای جدید در تاریخ مبارزات ملت فلسطین گشود

  • کد خبر: ۲۹۵۱۹۴
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
سیدحسن خمینی: شهادت حماسی یحیی سنوار، صفحه‌ای جدید در تاریخ مبارزات ملت فلسطین گشود
حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در پیامی به مناسبت شهادت یحیی سنوار تاکید کرد: یحیی سنوار شهید شد و به دیگر رهبران مقاومت پیوست، اما آرمان او و مجاهدت بی بدیل او در لالایی مادران نوزادان فلسطینی، در سروده‌های شاعران، در داستان‌های نویسندگان، در نقاشی‌های هنرمندان و تصاویر رسانه‌ها جاوید و پرتکرار خواهد ماند. بی‌شک اشغالگری پایان می‌یابد و اشغالگران به آخر خط خواهند رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در پیامی به مناسبت شهادت یحیی سنوار تاکید کرد: یحیی سنوار شهید شد و به دیگر رهبران مقاومت پیوست، اما آرمان او و مجاهدت بی بدیل او در لالایی مادران نوزادان فلسطینی، در سروده‌های شاعران، در داستان‌های نویسندگان، در نقاشی‌های هنرمندان و تصاویر رسانه‌ها جاوید و پرتکرار خواهد ماند. بی شک اشغالگری پایان می‌یابد و اشغالگران به آخر خط خواهند رسید، چرا که متاعی جز جنایت و ترور و وحشی گری به انسان‌ها نمی‌فروشند.

متن پیام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی بدین شرح است:

«شهادت حماسی مجاهد خستگی ناپذیر یحیی سنوار، صفحه‌ای جدید در تاریخ مبارزات ملت فلسطین را گشود که دنیایی از عشق به مبارزه با ظلم را در دل تمام آزادی‌خواهان جهان بر دمید.

مسیر مبارزه شهید سنوار، خطی پررنگ از تلاش خستگی ناپذیر در مسیر مبارزه با ظلم دشمن متجاوز اشغالگر را به همگان نشان می‌دهد که با هوش سرشار و قدرت رهبری قوی ترکیب شده بود. سنوار در دوران اشغال زاده شد، درد تلخ آوارگی را با تمام وجود چشید و طی سالیان متمادی در زندان‌های رژیم صهیونیستی اندیشید، مطالعه کرد، نوشت و سپس در جایگاه رهبری قرار گرفت؛ رفتار او، مبارزاتش و تصمیماتش را باید از چنین دریچه‌ای نگریست و داوری کرد. سنوار صرفا نظامی نبود، اهل سیاست و تدبیر هم بود، اما از طرح‌های سازش تجربه خوبی پیش چشم نداشت. شهادت شورانگیز او در وسط معرکه و مبارزه در خط مقدم تا آخرین نفس، خود به تنهایی تبدیل به تابلویی خیره کننده پیش چشم تمام انسان‌های دل داده به مسیر مقاومت و مبارزه با اشغالگران متکی به قدرت‌های مادی جهان شد که تا ابد در حافظه جمعی انسان‌ها باقی خواهد ماند.

این شهید بزرگوار علاوه بر تمام فضائل و ویژگی ها، شیفته علی (ع) و حسین (ع) و رهپوی مکتب آنان بود و امروز تبدیل به نماد وحدت همه مسلمانان، اعم از شیعه و سنی، در راه مبارزه با استکبار آمریکایی و صهیونیستی شده است.

یحیی سنوار شهید شد و به دیگر رهبران مقاومت پیوست، اما آرمان او و مجاهدت بی بدیل او در لالایی مادران نوزادان فلسطینی، در سروده‌های شاعران، در داستان‌های نویسندگان، در نقاشی‌های هنرمندان و تصاویر رسانه‌ها جاوید و پرتکرار خواهد ماند. بی شک اشغالگری پایان می‌یابد و اشغالگران به آخر خط خواهند رسید، چرا که متاعی جز جنایت و ترور و وحشی گری به انسان‌ها نمی‌فروشند.

اینجانب ضمن تبریک و تسلیت این شهادت بزرگ به مجاهدان عزیز در جنبش حماس و ملت فلسطین، ایمان دارم که مسیر شهید سنوار مستحکم‌تر از قبل تداوم خواهد یافت. وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->