پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

شوک ایوب العملود به پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۹۵۶۷۷
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
شوک ایوب العملود به پرسپولیس
خروج ناگهانی ستاره پرسپولیس از تمرین، کادرفنی این تیم را با شوک جدید روبه‌رو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم پرسپولیس امروز در دیداری حساس و هیجان‌انگیز به مصاف السد خواهد رفت که این بازی نقش پررنگی در مسیر صعود سرخ‌پوشان به مرحله بعدی خواهد داشت. با این حال غیبت اوستون اورونوف و حسین کنعانی‌‌زادگان به دلیل مصدومیت و کنارگذاشتن سعید صادقی، دست گاریدو را برای این دیدار تنگ کرده است.

با این حال سرمربی اسپانیایی سرخ‌پوشان در آستانه این دیدار، با شوک دیگری مواجه شده است. در آخرین جلسه تمرینی پرسپولیس، العملود هم به دلیل مصدومیت تمرین را ترک کرد و نتوانست به کارش ادامه دهد.

ایوب که از چند روز پیش هم احساس درد داشت، در این تمرین مشخص شد که امکان همراهی پرسپولیس را ندارد و با این تیم تمرین نکرد.

نکته مهم اینکه او تا پایان کار در رختکن ماند تا مشخص شود گاریدو باید فکر دیگری برای پست دفاع تیمش کند و بازیکن جدیدی را مورد استفاده قرار دهد.

این در حالی است که در بازی قبلی تیم ملی، میلاد محمدی به دلیل محرومیت صالح حردانی به سمت راست دفاع منتقل شد و مقابل اکرم عفیف قرار گرفت و نمایش درخشانی هم داشت و حالا شاید این انتخاب از سوی گاریدو انجام شود.

با این حال، فرشاد فرجی هم با سابقه درخشش در شهرآورد به جای ایوب، گزینه دیگر پرسپولیس محسوب می‌شود تا در صورت عدم آمادگی مدافع مراکشی، در این پست به میدان برود.

به هر حال باید دید در ساعت آینده، گاریدو چه تصمیمی برای این غیبت و خلأ بزرگ خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->