نخست‌وزیر عراق: زمان تشکیل ائتلاف اسلامی فرا رسیده است نیروی هوایی رومانی از رهگیری یک پهپاد روسی خبر داد توصیه عراقچی به ۳ کشور اروپایی درباره اسنپ‌بک آژیر خطر بار دیگر در سرزمین‌های اشغالی فعال شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) ۶۰۰۰ شهروند فلسطینی در بمباران‌های امروز غزه آواره شدند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش فضائلی به ادعای تحمیل برخی تصمیم‌ها به رهبر انقلاب حمله هوایی اسرئیل به پادگانی در حومه طرطوس سوریه (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار شدیداللحن نخست وزیر پاکستان به دولت افغانستان الی کوهن: رهبران حماس را بار دیگر هدف قرار می دهیم اعتراف نخست وزیران سابق رژیم صهیونیستی: عملیات در دوحه ناموفق و نابجا بود ۵۰ آزمایشگاه وایزمن اسرائیل در حمله ایران تخریب شد حرکت نخستین کشتی «ناوگان پایداری» از تونس به غزه + فیلم روایت عراقچی از نشست مشترک با کمیسیون امنیت ملی فالح فیاض و سردار رادان در بغداد دیدار کردند مصر به دنبال ایجاد یک نیروی مشترک عربی مشابه ناتو گشت هوایی لهستان در مرز با اوکراین پس از نفوذ پهپادهای روسی کودکی که زیر بمباران غزه، حافظ قرآن کریم شد + فیلم المیادین: لاریجانی به عربستان سفر می‌کند محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی مقابل تجاوز اسرائیل ایستاد هشدار ناتو: موشک‌های روسی کمتر از ۱۰ دقیقه به لندن یا مادرید می‌رسند پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی دچار حریق شد+ فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار حزب الله نسبت به تکرار وقایع سوریه در لبنان مصر خواستار خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی شد زلنسکی: نبرد با ارتش روسیه دشوار است تخریب یک برج دیگر در غزه | حماس واکنش نشان داد + فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) روایت آسوشیتدپرس از نتایج حمله اسرائیل به قطر ایران، هند و ازبکستان بر گسترش و تعمیق همکاری‌های سه‌جانبه تأکید کردند
سرخط خبرها

وزیر خارجه آمریکا وارد سرزمین‌های اشغالی شد

  • کد خبر: ۲۹۵۹۱۹
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
وزیر خارجه آمریکا وارد سرزمین‌های اشغالی شد
وزیر امور خارجه آمریکا امروز، سه‌شنبه، در اولین ایستگاه از سفر گسترده‌ترش به منطقه غرب آسیا با هدف احیای مذاکرات آتش‌بس غزه و بحث درباره آینده غزه و تحولات جاری در لبنان، وارد سرزمین‌های اشغالی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نظر می‌رسد تازه‌ترین سفر دیپلمات ارشد آمریکایی - یازدهمین سفر او به منطقه از زمان حملات رژیم صهیونیستی به غزه - در حالی انجام می‌شود که ارتش صهیونیستی بر شدت حملات خود به غزه و همچنین لبنان افزوده است.

براساس گزارش خبرگزاری رویترز، سفر برنامه‌ریزی شده یک هفته‌ای بلینکن که شامل توقف در اردن در روز چهارشنبه و دوحه خواهد بود، در حالی انجام می‌شود که منطقه شاهد رایزنی‌های گسترده برای جلوگیری از هرگونه واکنش احتمالی رژیم صهیونیستی به پاسخ مشروع دفاعی اول اکتبر ایران است.

هرگونه اقدام احتمالی تل‌آویو می‌تواند بازار‌های نفت را مختل کند و کلید آغاز یک جنگ تمام عیار در منطقه را بزند.

یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا که خواست نامش فاش نشود، گفت که درباره غزه، بلینکن بر روی چگونگی پایان دادن به جنگ، طرح‌هایی برای پس از پایان جنگ و چگونگی بهبود کمک‌های بشردوستانه تمرکز خواهد کرد.

هفته گذشته، بلینکن و لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، در نامه‌ای به مقام‌های صهیونیست خواستار تدابیر مشخص برای رسیدگی به وضعیت وخیم غزه شدند، در غیر این صورت این رژیم با محدودیت‌های احتمالی برای کمک‌های نظامی آمریکا مواجه می‌شود.

این مقام گفت که بلینکن در دیدار‌های خود با مقام‌های صهیونیست و کشور‌های عربی، در مورد مسائل «روز بعد»، به ویژه امنیت، حکومت و بازسازی رایزنی خواهد کرد. داشتن برنامه‌های دقیق برای هر یک از این موارد به عنوان پیش نیاز دستیابی به هرگونه راه حل پایدار برای مناقشه تلقی شده است.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین درباره چگونگی دستیابی به یک راه‌حل دیپلماتیک برای لبنان گفتگو خواهد کرد.

به عقیده کارشناسان بعید است تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر آمریکا تغییرات چندانی در منطقه حاصل شود. آرون دیوید میلر، یکی از اعضای ارشد بنیاد کارنگی برای صلح بین‌المللی، گفت: احتمال اینکه بلینکن در این هفته به موفقیت دست پیدا کند، خیلی کم است. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل می‌گوید که جنگ ادامه خواهد داشت.

تحلیلگران می‌گویند نتانیاهو ممکن است ترجیح دهد تا پایان دوره ریاست جمهوری جو بایدن، که در ژانویه به پایان می‌رسد، صبر کند و شانس خود را با رئیس جمهور بعدی، خواه نامزد دموکرات‌ها، کامالا هریس، یا رقیب جمهوری‌خواه او، دونالد ترامپ، امتحان کند.

به گفته میلر پیشنهاد آتش بس غزه که ایالات متحده و میانجی‌های مصر و قطر ماه‌ها روی آن کار کرده‌اند، دیگر امکان پذیر نیست و فقدان فرماندهی و کنترل در داخل حماس نیز روند مذاکرات را پیچیده می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->