ادای احترام معاون رئیس‌جمهور و استاندار خراسان رضوی به مقام شهدای گمنام سخنگوی دولت: براساس منافع ملی درباره مذاکرات تصمیم می‌گیریم آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه شهید حسین‌نژاد برای بچه محل‌های بلوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آئین بدرقه پیکر شهید سید حسن حسینی نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد آتش‌بس در جنوب سوریه اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آمریکا و بحرین توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا کردند هدف اسرائیل از حمله به سوریه جولانی چیست؟ سیاستمدار لبنانی: جولانی از دمشق فرار کرده است حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری در بلوچستان پاکستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) بزرگترین پالایشگاه اسرائیل به خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری ناشی از حمله ایران اعتراف کرد ترکیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد حمله رژیم صهیونیستی به ۱۶۰ هدف متعلق به نظام سوریه (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرلشکر جعفری: دست اسرائیل به ایران نمی‌رسد + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۵۹۹۲
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۴
سرلشکر جعفری: دست اسرائیل به ایران نمی‌رسد + فیلم
فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه‌الله گفت: لبنان پدافند هوایی ندارد و همسایه اسرائیل است و مقاومت در این کشور مربوط به گروه حزب الله است. اختلاف نظر در لبنان وجود دارد، اما دست اسرائیل به ایران نمی‌رسد. ما الی ماشاءالله موشک داریم و می‌توانیم به هر هدفی در اسرائیل ضربه بزنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر محمدعلی جعفری در مراسم بزرگداشت شهید عباس نیلفروشان، اظهار کرد: لبنان هم مرز رژیم صهیونیستی است و هیچ پدافند هوایی ندارد و گروهی کمی در حال مقاومت هستند. اسرائیل مثل ما توانمندی موشکی ندارد یا باید هواپیما‌هایی که آمریکا به او داده با اجازه کشور‌های همسایه از آنجا مثل دفعه قبل چند تا موشک به سمت اصفهان بزند.

وی ادامه داد:  شهید نیلفروشان از ۱۴ سالگی در دفاع مقدس حاضر شده بود و با دستکاری شناسنامه به جبهه رفت و به فرماندهی گردان رسید. او از نوجوانی تا شهادت در جبهه‌های حق علیه باطل جنگید. او در لشکر هشت نجف حضور داشت. این لشکر همواره خط‌شکن بود و هر وقت این لشکر به خط می‌زد، موفقیت بدست می‌آمد. شهید نیلفروشان یکی از فرماندهان آن لشکر بود. در آزادسازی خرمشهر و همه عملیات‌ها نقش مهم داشت و شب و روز نداشت.

سرلشکر جعفری افزود: دوران جنگ هشت ساله تمام شد، اما دفاع مقدس هنوز ادامه دارد. جنگ غزه و لبنان و جنگ‌های قبلی ادامه دفاع مقدسی است که از ایران شروع شد و ان شاءالله به فتح فلسطین ختم می‌شود.

فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله خاطرنشان کرد: صدام به دست آمریکا ساقط شد و حکومت اسلامی و هماهنگ و همدل با انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت تشکیل شد. آمریکا از عراق و افغانستان فرار کرد ولی داعش را ایجاد کرد تا با اسم اسلام و اختلاف قومی و مذهبی به انقلاب اسلامی ضربه بزنند، اما دیدید چه لشکر‌هایی از ایران، سوریه، عراق و لبنان سازماندهی شدند و تیپ فاطمیون و زینبیون علیه داعش جنگیدند و خود برای روزی که همه منتظر هستیم را آماده کردند.

سرلشکر جعفری گفت: یک زمان بسیج فقط در ایران بود، اما امروز این بسیج مردمی در سایر کشور‌های اسلامی در منطقه تشکیل شده است. ما شهیدان سلیمانی، زاهدی، سیدحسن نصرالله و سایر شهدا را از دست دادیم، اما خون جبهه مقاومت اسلامی از ایران سوریه، عراق، افغانستان، لبنان و فلسطین با هم گره خورده است.

وی افزود: شهید نیلوفروشان شاگرد اول مکتب قاسم سلیمانی است. او از فرماندهی گردان شروع کرد، بعد او مسئول عملیات نیروی زمینی شد. او پس از شهادت شهید زاهدی، جای این شهید را به درخواست شهید نصرالله گرفت. او از این انتخاب خوشحال شد و به سرعت به لبنان رفت و در کنار سیدحسن نصرالله به شهادت رسید. شهید نیلفروشان فکر باز و استعداد نظامی داشت و آثار ارزشمندی از خود بجا گذاشت. او یک عمر با همه باطل‌ها مبارزه کرد. او در برابر حرف باطل ایستادگی داشت و صبر نمی‌کرد. در برابر حرف غلط مقاومت داشت. روحیه انقلابی خود را همیشه حفظ می‌کرد.

سرلشکر جعفری با بیان اینکه وحدت اسلامی در برابر دشمن از آثار خون شهداست و این نشانه زنده بودن شهداست، گفت: رهبری می‌فرمایند گوش شنوا می‌خواهد تا ما پیام شهدا را بشنویم. مقاومت ملت ایران در برابر دشمن و اینکه خواهان پاسخ دادن به دشمن هستند، از آثار مجاهدت و خون شهداست. مردم گله‌مند بودند چرا دیر پاسخ شهادت اسماعیل هنیه را می‌دهید. این نشانه و اثر خون شهداست. فضای معنوی کشور که شبیه معجزه است، مدیون خون شهداست. چند سال اینگونه نبود که شهدای عراق، لبنان، فلسطین و ایران کنار هم باشند، اما الان اینگونه شده است و اقدامات بزرگی در جهان اسلام در حال انجام است. پیروزی‌ها در حال شکل گیری و اثرگذاری بر مسلمان و آزادگان عالم است.

فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله افزود: متاسفانه برخی با تحلیل مادی و القای رسانه‌های دشمن، تحلیلی غلط نسبت به مسائل منطقه می‌کنند. اسرائیل چه غلطی می‌تواند بکند؟ می‌گویند بعد از حزب الله، سراغ ایران می‌آید. این چه حرفی است؟ لبنان پدافند هوایی ندارد و همسایه اسرائیل است و مقاومت در این کشور مربوط به گروه حزب الله است. اختلاف نظر در لبنان وجود دارد، اما دست اسرائیل به ایران نمی‌رسد. ما الی ماشاءالله موشک داریم و می‌توانیم به هر هدفی در اسرائیل ضربه بزنیم. او باید با هواپیما‌ها و سلاح آمریکایی و اجازه از برخی کشور‌ها برای استفاده از آسمان آنها به ایران ضربه بزند مثل غلطی که بعد از عملیات وعده صادق ۱ در اصفهان انجام داد. اسرائیل توان ندارد که اقداماتی که در سوریه و لبنان انجام می‌دهد، در ایران انجام دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->