روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

عارف: بودجه را در کمترین زمان و بیشترین مشارکت تدوین کردیم

  • کد خبر: ۲۹۶۱۳۰
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
عارف: بودجه را در کمترین زمان و بیشترین مشارکت تدوین کردیم
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تدوین بودجه در یک مدت زمان کوتاه و فشرده نشانگر وفاق، صمیمیت، ‌ هماهنگی و همدلی همه بخش های دولت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف صبح امروز (چهارشنبه، ۲ آبان ۱۴۰۳) در جلسه هیئت دولت با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با پیروی از اصول منطق، اهل تعامل و مذاکره با کشور‌های جهان است، تصریح کرد: بیانیه کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا در حالی صادر شده است که همین اروپاییان در تقسیمات جهانی و نقشه‌های تاریخی بار‌ها به مالکیت ایران بر جزایر سه گانه اذعان کرده‌اند و این کشور‌ها باید بدانند جمهوری اسلامی ایران اهل بده بستان سیاسی نیست و برای حفظ یکپارچگی کشور وظایف خود را کامل و به خوبی انجام خواهد داد.

وی با تاکید براینکه ما ایرانیان در طول تاریخ نشان داده ایم که اهل گذشت از یک وجب خاک کشور نیستیم و حفاظت از یک وجب از خاک کشور همانند حافظت از کل خاک میهن عزیزمان است، خطاب به برخی مدعیان و گزافه گویی‌ها در خصوص جزایر سه گانه ایرانی تأکید کرد: به تمامی این کشور‌ها اعلام می‌کنیم که دست از این گونه شیطنت‌ها، بازی رسانه‌ای و ادعا‌های واهی و پوچ بردارند.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌ها و به ویژه مقام معظم رهبری برای مشکل گشایی و حل مسائل در تدوین بودجه و تقدیم به مجلس شورای اسلامی، افزود: همکاری همه وزرا و دولت برای تدوین بودجه در یک زمان فشرده، نشانگر وفاق و همدلی مدنظر دکتر پزشکیان بود و امیدواریم با هماهنگی میان دولت و مجلس بودجه پیشنهادی به تصویب برسد.

عارف خاطرنشان کرد: کوچکترین ناهماهنگی و ایجاد نگاه منفی نسبت به بودجه در بدنه دولت پذیرفتنی نیست و تمام ارکان دولت چهاردهم مسئول کار یکدیگر و موظف به اجرای مصوبات دولت هستیم و وزرای دولت بخشنامه‌ها و نکات مدنظر را به مدیران میانی و زیر مجموعه خود اعلام کنند تا با وفاق و صمیمیت امور کشور را به جلو ببریم.

وی با تاکید بر اینکه موفقیت و همکاری دولت در تدوین بودجه در یک مدت زمان کوتاه و فشرده نشانگر وفاق، صمیمیت، هماهنگی و همدلی همه بخش‌های دولت و مایه افتخار است، به انتخاب استانداران به عنوان جلوه دیگری از وفاق و همدلی در دولت اشاره و خاطرنشان کرد: سیاست و تدبیر‌های لازم برای بررسی و انتخاب استانداران پیشنهادی در دولت اتخاذ شده است و راهبرد دولت بر این استوار است که تمامی لیست‌های پیشنهادی بررسی و بر اساس ضوابط معین استانداران انتخاب شوند.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: استانداران با انتخاب چهره‌های شایسته و برجسته در حل مشکلات منطقه خود، در عمل وفاق را در جامعه نشان دهند و معتقدیم استانداران حاکم استان خود هستند و باید از همه پتانسیل کشور برای حل مشکلات مردم و توسعه و رشد اقتصادی استفاده کنند.

عارف از وزرای دولت خواست پس از نهایی شدن انتخاب استانداران آیین نامه‌های برنامه هفتم توسعه هر چه سریعتر به استانداران ابلاغ شود تا مسیر آینده کاری آنان روشن باشد.

وی خطاب به استانداران دولت چهاردهم، تاکید کرد: از استانداران می‌خواهیم که اولویت‌های استانی خود را تا پایان سال مشخص کنند تا دولت بتواند در پایان سال به مردم گزارش دهد تا کارنامه قابل قبولی در مسیر خدمت رسانی به مردم در انتهای سال داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به حضور دکتر پزشکیان در روسیه به منظور شرکت در نشست سران «بریکس» و عضویت رسمی جمهوری اسلامی ایران در این اتحادیه مهم بین‌المللی تاکید کرد: رئیس جمهوری در حاشیه این اجلاس مذاکرات بسیار خوبی با سران کشور‌های مختلف انجام می‌دهند و افزایش ارتباطات با همسایگان و اتحادیه‌ها و تشکل‌های منطقه‌ای راهبرد و اولویت جدی دولت چهاردهم است و بدنه دولت نیز باید در این راستا برنامه ریزی و عمل کنند.

منبع: دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->