بیروت در انتظار تشییع تاریخی | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

عارف: بودجه را در کمترین زمان و بیشترین مشارکت تدوین کردیم

  • کد خبر: ۲۹۶۱۳۰
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
عارف: بودجه را در کمترین زمان و بیشترین مشارکت تدوین کردیم
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: تدوین بودجه در یک مدت زمان کوتاه و فشرده نشانگر وفاق، صمیمیت، ‌ هماهنگی و همدلی همه بخش های دولت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف صبح امروز (چهارشنبه، ۲ آبان ۱۴۰۳) در جلسه هیئت دولت با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با پیروی از اصول منطق، اهل تعامل و مذاکره با کشور‌های جهان است، تصریح کرد: بیانیه کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا در حالی صادر شده است که همین اروپاییان در تقسیمات جهانی و نقشه‌های تاریخی بار‌ها به مالکیت ایران بر جزایر سه گانه اذعان کرده‌اند و این کشور‌ها باید بدانند جمهوری اسلامی ایران اهل بده بستان سیاسی نیست و برای حفظ یکپارچگی کشور وظایف خود را کامل و به خوبی انجام خواهد داد.

وی با تاکید براینکه ما ایرانیان در طول تاریخ نشان داده ایم که اهل گذشت از یک وجب خاک کشور نیستیم و حفاظت از یک وجب از خاک کشور همانند حافظت از کل خاک میهن عزیزمان است، خطاب به برخی مدعیان و گزافه گویی‌ها در خصوص جزایر سه گانه ایرانی تأکید کرد: به تمامی این کشور‌ها اعلام می‌کنیم که دست از این گونه شیطنت‌ها، بازی رسانه‌ای و ادعا‌های واهی و پوچ بردارند.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌ها و به ویژه مقام معظم رهبری برای مشکل گشایی و حل مسائل در تدوین بودجه و تقدیم به مجلس شورای اسلامی، افزود: همکاری همه وزرا و دولت برای تدوین بودجه در یک زمان فشرده، نشانگر وفاق و همدلی مدنظر دکتر پزشکیان بود و امیدواریم با هماهنگی میان دولت و مجلس بودجه پیشنهادی به تصویب برسد.

عارف خاطرنشان کرد: کوچکترین ناهماهنگی و ایجاد نگاه منفی نسبت به بودجه در بدنه دولت پذیرفتنی نیست و تمام ارکان دولت چهاردهم مسئول کار یکدیگر و موظف به اجرای مصوبات دولت هستیم و وزرای دولت بخشنامه‌ها و نکات مدنظر را به مدیران میانی و زیر مجموعه خود اعلام کنند تا با وفاق و صمیمیت امور کشور را به جلو ببریم.

وی با تاکید بر اینکه موفقیت و همکاری دولت در تدوین بودجه در یک مدت زمان کوتاه و فشرده نشانگر وفاق، صمیمیت، هماهنگی و همدلی همه بخش‌های دولت و مایه افتخار است، به انتخاب استانداران به عنوان جلوه دیگری از وفاق و همدلی در دولت اشاره و خاطرنشان کرد: سیاست و تدبیر‌های لازم برای بررسی و انتخاب استانداران پیشنهادی در دولت اتخاذ شده است و راهبرد دولت بر این استوار است که تمامی لیست‌های پیشنهادی بررسی و بر اساس ضوابط معین استانداران انتخاب شوند.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: استانداران با انتخاب چهره‌های شایسته و برجسته در حل مشکلات منطقه خود، در عمل وفاق را در جامعه نشان دهند و معتقدیم استانداران حاکم استان خود هستند و باید از همه پتانسیل کشور برای حل مشکلات مردم و توسعه و رشد اقتصادی استفاده کنند.

عارف از وزرای دولت خواست پس از نهایی شدن انتخاب استانداران آیین نامه‌های برنامه هفتم توسعه هر چه سریعتر به استانداران ابلاغ شود تا مسیر آینده کاری آنان روشن باشد.

وی خطاب به استانداران دولت چهاردهم، تاکید کرد: از استانداران می‌خواهیم که اولویت‌های استانی خود را تا پایان سال مشخص کنند تا دولت بتواند در پایان سال به مردم گزارش دهد تا کارنامه قابل قبولی در مسیر خدمت رسانی به مردم در انتهای سال داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به حضور دکتر پزشکیان در روسیه به منظور شرکت در نشست سران «بریکس» و عضویت رسمی جمهوری اسلامی ایران در این اتحادیه مهم بین‌المللی تاکید کرد: رئیس جمهوری در حاشیه این اجلاس مذاکرات بسیار خوبی با سران کشور‌های مختلف انجام می‌دهند و افزایش ارتباطات با همسایگان و اتحادیه‌ها و تشکل‌های منطقه‌ای راهبرد و اولویت جدی دولت چهاردهم است و بدنه دولت نیز باید در این راستا برنامه ریزی و عمل کنند.

منبع: دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->