مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند
سرخط خبرها

هشدار خطر کمبود ذخایر شیرخشک به‌دلیل عدم‌پرداخت تسهیلات

  • کد خبر: ۲۹۶۳۱۶
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
هشدار خطر کمبود ذخایر شیرخشک به‌دلیل عدم‌پرداخت تسهیلات
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک می‌گوید: به‌دلیل عدم‌تحقق وعده پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان، مشکل نقدینگی مانع از اجرای دستور سازمان غذا و دارو برای ایجاد ذخایر راهبردی شیرخشک در کشور شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، از زمان اصلاح سیاست‌های ارزی در حوزه دارو و شیرخشک و تغییر نرخ ارز مواد اولیه از ۴۲۰۰ تومان به ۲۸۵۰۰ تومان، بسیاری از شرکت‌های تأمین‌کننده دارو و شیرخشک با مشکلات شدید نقدینگی مواجه شده‌اند، این مسئله به‌دلیل دشواری در تأمین مابه‌التفاوت نرخ ارز، بر میزان تولید و تأمین دارو و شیرخشک در کشور تأثیر گذاشته است.

اگرچه بسیاری از تولیدکنندگان شیرخشک اعلام کرده‌اند که به‌دلیل مشکلات نقدینگی، نمی‌توانند از تمام ظرفیت‌های خود برای تولید استفاده کنند، اما مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو در نامه‌ای به تولیدکنندگان شیرخشک، بر ایجاد ذخایر ۳ ماهه تأکید کرده است.

چندی پیش، سید حیدر محمدی؛ رئیس سازمان غذا و دارو، از وعده بانک مرکزی برای پرداخت تسهیلات ۵۰ هزار میلیارد تومانی توسط بانک‌های عامل به‌منظور رفع مشکلات نقدینگی خبر داده بود.

اکنون تولیدکنندگان شیرخشک می‌گویند: از یک سو، سازمان غذا و دارو بر ضرورت تأمین ذخایر بالای شیرخشک‌های رگولار (عادی) تأکید دارد، و از سوی دیگر، بانک‌های عامل تسهیلات لازم را برای رفع مشکلات نقدینگی و افزایش تولید شیرخشک فراهم نمی‌کنند.

ظرفیت تولید ۴۰ میلیون قوطی شیرخشک خالی مانده است

هانی تحویل‌زاده؛ رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک اظهار کرد: ظرفیت تولید شیرخشک در کشور ۱۲۳ میلیون قوطی است که از این میزان ۸۰ میلیون قوطی تولید شده است، اما هنوز ظرفیت تولید ۴۰ میلیون قوطی دیگر وجود دارد که به‌دلیل کمبود نقدینگی نمی‌توان از آن استفاده کرد.

وعده‌ای که محقق نشد

وی افزود: قرار بود ۵۰ هزار میلیارد تومان به صنایع دارویی تزریق شود، اما اعضای انجمن تولیدکنندگان شیرخشک هیچ مبلغی از این تسهیلات دریافت نکرده‌اند. هفته گذشته به سازمان غذا و دارو ابلاغ شد که ذخایر ۶ ماهه شیرخشک نیز باید ایجاد شود؛ به‌عبارتی باید به‌میزان نیاز ۶ ماه کشور تولید و در انبار‌ها ذخیره شود، در حالی که مشکل نقدینگی تولیدکنندگان همچنان پابرجاست.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان شیرخشک هنوز تسهیلات ۵۰ هزار میلیارد تومانی را دریافت نکرده‌اند و دو ماه است که پیگیر دریافت این تسهیلات برای رفع مشکلات نقدینگی و ایجاد ذخایر استراتژیک شیرخشک هستند.

تحویل‌زاده گفت: در صورتی که بانک‌ها تسهیلات را پرداخت کنند، می‌توانیم ذخایر ۶ ماهه شیرخشک را تأمین کنیم.

شرایط تأمین شیرخشک بهبود یافته است

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک بیان کرد: شرایط تأمین ارز و به‌تبع آن تولید شیرخشک از مردادماه امسال بهبود یافته است و میزان تولید شیرخشک حدود ۳۰ درصد افزایش یافته است، با این حال، همچنان در بازار کمبود شیرخشک عادی وجود دارد، در حالی که ظرفیت خالی برای افزایش تولید داریم.

پیش‌تر، سید حیدر محمدی؛ رئیس سازمان غذا و دارو، نیز از عدم‌تخصیص کامل تسهیلات خبر داده بود. وی در مهرماه امسال گفت: قرار بود ۵۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های تولیدکننده دارو و شیرخشک پرداخت شود که بخش عمده‌ای از آن پرداخت نشده است و امیدواریم بانک مرکزی در این زمینه اقدام کند.

وی اضافه کرد: اگر مشکل نقدینگی شرکت‌های تولیدکننده برای خرید ارز حل شود، مسائل مربوط به تأمین دارو و شیرخشک نیز مرتفع خواهد شد؛ اما بانک‌ها مدارک زیادی از شرکت‌ها درخواست می‌کنند که باعث شده است تسهیلات به‌موقع و متناسب با نیاز آنها پرداخت نشود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->