ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید ! گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است عراقچی: رسیدن به توافق غیرممکن نیست آن روی سکه آمریکا در مذاکرات رو شد | اظهارات تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران پزشکیان: هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ظلم و ستم نمی‌رود راز توئیت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس انتقاد پزشکیان از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان روسای مجالس ایران و کوبا دیدار کردند بهروزآذر: انقلاب اسلامی بر اصول انسان محور بنا شده است وقوع حادثه امنیتی در اقامتگاه سلطنتی انگلیس (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات و سؤالات زیادی است رهبر انقلاب: ابتکار مهم سیاسی امام باقر(ع) این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند دولت هلند استعفا داد آیت الله علم الهدی: امام باقر (ع) با انقلاب فرهنگی، هویت شیعی را احیا کرد دولت جدید لبنان برای توسعه روابط با ایران اعلام آمادگی کرد یک ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد اوکراین پل کریمه را با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره منهدم کرد سناتور ارشد دموکرات از مذاکره ترامپ با ایران انتقاد کرد | ترامپ در حال انعقاد توافق جانبی با ایران است وزیر امور خارجه با نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) سفرای جدید ایران در ۶ کشور جهان با پزشکیان دیدار کردند سخنگوی کرملین: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست پزشکیان هشدار داد: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد
سرخط خبرها

اسپانیا به تعدی رژیم صهیونیستی علیه ایران واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۲۹۶۸۰۳
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷
اسپانیا به تعدی رژیم صهیونیستی علیه ایران واکنش نشان داد
دولت اسپانیا در واکنش به تعدی رژیم صهیونیستی به خاک ایران، بدون محکوم‌کردن این اقدام متجاوزانه، خواستار خویشتن‌داری تمام طرف‌ها شد و بر لزوم توقف خشونت در غرب آسیا تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسپانیا با انتشار بیانیه‌ای به اقدام تنش‌زا و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن نقاطی از مراکز نظامی در ایران واکنش نشان داد.

دولت اسپانیا در این بیانیه از تمام طرف‌ها خواست تا از خود خویشتن‌داری نشان دهند و افزود: «ما همچنین خواستار توقف تشدید تنش و توقف افزایش خشونت‌ها هستیم که ثبات خاورمیانه را به‌طور جدی به خطر می‌اندازد.»

بامداد شنبه، پنجم آبان‌ماه، رژیم صهیونیستی به تعدادی از مراکز نظامی جمهوری اسلامی ایران در استان‌های تهران، ایلام و خوزستان حمله کرد که با واکنش و مقابله موفق پدافند هوایی کشور مواجه شد و شکست خورد.

قرارگاه پدافند هوایی ایران بامداد شنبه در یک اطلاعیه تصریح کرد که با وجود هشدار‌های قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی ایران را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده است.

در ادامه بیانیه دولت اسپانیا همچنین آمده است: «پایان دادن به بحران در خاورمیانه با آتش‌بس فوری در غزه و لبنان، کمک‌های گسترده برای رسیدگی به فاجعه انسانی (در آنجا)، آزادی اسرا و همچنین رعایت دقیق قوانین بین‌المللی و حقوق بین‌المللی بشردوستانه ضروری و فوری است.»

اسپانیا با تاکید بر اینکه «تن‌ها راه‌حل دیپلماتیک است که می‌تواند ثبات را به منطقه بازگرداند» خاطر نشان کرد: «اسپانیا همچنان متعهد به بازگرداندن ثبات به منظور هموار کردن مسیر صلح است و به کار با شرکای خود در راستای این هدف ادامه خواهد داد.»

همچنین براساس اطلاعیه مرکز ارتباطات ستاد کل نیرو‌های مسلح، در پی عملکرد به موقع پدافند هوایی کشور، خسارت محدود و کم اثری وارد و چند سامانه راداری آسیب دیده که تعدادی بلافاصله ترمیم و برخی نیز در حال ترمیم هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->