ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی: از حمله رژیم صهیونیستی مطمئن بودیم

  • کد خبر: ۲۹۶۸۹۹
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶
عراقچی: از حمله رژیم صهیونیستی مطمئن بودیم
وزیر امور خارجه تاکید کرد: از عصر قبل از حمله نشانه‌هایی را مبنی بر احتمال حمله رژیم صهیونیستی دریافت کرده بودیم که باعث شد، از این موضوع مطمئن شویم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عباس عراقچی روز یکشنبه ششم آبان ۱۴۰۳ در گفت وگویی به میزان اطلاع جمهوری اسلامی ایران از تهاجم رژیم صهیونیستی به کشور اشاره کرد و اظهار داشت: از عصر قبل از حمله نشانه‌هایی را مبنی بر احتمال حمله دریافت کرده بودیم که باعث شد از موضوع مطمئن شویم و نشانه‌ها و اخبار را به طور مرتب با دوستان خود در بخش نظامی تبادل می‌کردیم. پیام‌هایی هم با طرف‌های مختلف رد و بدل شد و تا زمان حمله نیز اقداماتی که باید انجام می‌دادیم را پیگیریی کردیم و به وظیفه خود در این باره پرداختیم.

تلاش‌های جمهوری اسلامی در هماهنگی کامل میدان و دیپلماسی

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران افزود: تلاش‌های جمهوری اسلامی در همه ابعاد خود با هماهنگی کامل میدان و دیپلماسی است و دشمنان را مجبور می‌کند در سیاست‌های خود تجدید نظر کنند، در طول چند هفته گذشته همانطور که نیرو‌های نظامی ما فعال بودند، سیاست خارجی ما هم فعالانه عمل کرده است و این موضوع کشور را در مقابل تهدیدات دشمنان مقاوم کرد و ضربات وارده آنگونه که تبلیغات انجام شد، نبود و مقاومت خوبی توسط نیرو‌های نظامی ما انجام گرفت و در این مسیر تعدادی از پرسنل نظامی به شهادت رسیدند.

ما از خون شهیدان خود نخواهیم گذشت

وزیر خارجه تاکید کرد: از خون شهیدان خود نخواهیم گذشت و حق پاسخ به به اقدام رژیم صهیونیستی برای ما محفوظ است و در زمان مقتضی انجام خواهد شد.

ابراز همبستگی با ایران و محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی محور تماس وزرای قطر و مصر بعد از حمله

وی در خصوص جزئیات گفتگو با وزرای خارجه قطر و مصر پس از حمله رژیم صهیونیستی گفت: برای تبادل پیام با آمریکا احتیاجی به کشور‌های واسطه نداریم و سفارت سوئیس این کار را انجام می‌دهد. تماس‌های کشور‌ها با ما در خصوص ابراز همبستگی با ایران و محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی بود. وزرای خارجه‌ای که با ما پس از حمله رژیم صهیونیستی تماس گرفتند در خصوص مسائل جاری منطقه مشورت و تبادل نظر شد چرا که وضعیت منطقه کماکان بحرانی است و تداوم این مشورت‌های کاملا طبیعی است.

اتخاذ موضع دو پهلو اروپا درباره حمله رژیم صهیونیستی به ایران قابل پیش بینی بود

عراقچی ادامه داد: اروپایی‌ها مثل آمریکا که کمک‌های مالی، تسلیحاتی، سیاسی و حقوقی به رژیم صهیونیستی داشته است با این رژیم همکاری کردند و در خیلی از جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه شریک هستند از این رو اتخاذ موضع دو پهلو درباره حمله به ایران از سوی آنها قابل پیش بینی بود و نباید باعث تعجب شود.

جزایر سه‌گانه متعلق به ایران است

وزیر امور خارجه در خصوص موضع روشن جمهوری اسلامی ایران در مورد جزایر سه گانه نیز گفت: این جزایر متعلق به ایران است و تا ابد هم خواهد بود و در این خصوص تعارفی با کسی نداریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->