یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین
سرخط خبرها

اعزام دو هزار و ۲۸۵ نفر به عمره مفرده از خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۹۷۰۰۹
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
اعزام دو هزار و ۲۸۵ نفر به عمره مفرده از خراسان رضوی
مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی گفت: تا امروز (۷ آبان ۱۴۰۳)، ۲۷ کاروان با ظرفیت دو هزار و ۲۸۵ نفر به عمره مفرده اعزام شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس خداشناس در خصوص وضعیت اعزام سفر‌های عمره مفرده از خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر سفر‌های عمره مفرده مطابق برنامه در حال انجام است و هیچ مشکل خاصی ندارد. مطابق اطلاع‌رسانی‌ها، زائران در کاروان‌ها ثبت‌نام کرده و ویزای آنها را نیز اخذ کرده‌ایم و به ترتیب در حال اعزام هستند.

وی در خصوص میزان اعزام زائران عمره مفرده از خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سازمان حج و زیارت خراسان رضوی اعزام زائران عمره مفرده استان را مرحله‌بندی کرده و تاکنون ۹ دوره اعزام کاروان داشته‌ایم. تا امروز ۲۷ کاروان با ظرفیت ۲۲۸۵ نفر به عمره مفرده اعزام شده‌اند.

مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی در خصوص هزینه تمام شده سفر عمره مفرده برای زائران عنوان کرد: اعزام زائران به سرزمین وحی طی سفر‌های عمره مفرده بسته به نوع کاروان و محل اقامت زائران، حدود ۴۴ تا ۴۶ میلیون تومان هزینه دارد.

خداشناس در خصوص چگونگی مسیر اعزام زائران به عمره مفرده اضافه کرد: زائران عمره مفرده از خراسان رضوی به صورت مستقیم از فرودگاه مشهد به عربستان اعزام می‌شوند. پیش از این پرواز‌ها فقط به مقصد مدینه انجام می‌شد، اما در حال حاضر پرواز‌ها به مقصد جده تغییر کرده است.

وی ادامه داد: مطابق برنامه‌ریزی سازمان حج و زیارت کشور، اعزام سفر‌های عمره مفرده تا ماه مبارک رمضان ادامه دارد. در حال حاضر تمام اولویت‌هایی که در گذشته قرعه‌کشی شده بود، مجاز به ثبت‌نام شده و طی فراخوان‌های مختلف به افراد اطلاع‌رسانی شده تا در صورت تمایل در این سفر ثبت‌نام کنند. در حال حاضر کاروان‌های تا ماه آذر را فراخوان داده‌ایم و ثبت‌نام‌های آنها نیز به صورت کامل انجام شده است. اعزام سایر مراحل نیز از طریق کانال‌های سازمان حج و زیارت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی یادآور شد: در حال حاضر ثبت‌نام جدیدی برای سفر عمره نداریم. ودیعه‌گذارانی که در سال ۱۳۹۰ در بانک ملی و ملت ثبت‌نام داشته‌اند، برای فراخوان ثبت‌نام می‌شوند.

خداشناس در خصوص وضعیت نقل و انتقال فیش‌های عمره مفرده بیان کرد: اگر اشخاصی قصد واگذاری فیش خود را دارند به دفاتر زیارتی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی مراجعه کنند. افرادی که نیز قصد خرید فیش عمره دارند به این دفاتر مراجعه کرده و با فروشنده فیش‌های عمره به توافق رسیده تا مراحل انتقال این فیش‌ها در محل دفاتر زیارتی سازمان حج و زیارت انجام شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->