ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری ۱۰ هزار مالخر در کشور از ابتدای سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۹۷۱۸۴
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
دستگیری ۱۰ هزار مالخر در کشور از ابتدای سال ۱۴۰۳
رئیس پلیس آگاهی فراجا از اجرای طرح‌های ویژه پلیس برای مقابله با مالخران خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون (۸ آبان ۱۴۰۳)، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار قلم انواع اموال در سراسر کشور به مال‌باختگان استرداد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار محمد قنبری با اشاره به اینکه استرداد اموال مکشوفه به مال‌باختگان با اجرای طرح‌ها و برنامه‌های جدید از اولویت‌های جدی پلیس آگاهی است، اظهار کرد: در راه تامین امنیت مردم کشور، باوجود اقدامات کورکورانه تروریست‌های بزدل، در عزم و اراده نیرو‌های جان‌برکف پلیس خللی وارد نمی‌شود.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی در سراسر کشور در راستای تامین امنیت جامعه بی‌وفقه تلاش می‌کنند و در حوزه مبارزه با جرایم عملکرد بسیار مطلوبی داشته‌اند، اما باید کار به صورت جدی ادامه یابد تا رضایت حداکثری شهروندان را به همراه داشته باشد.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به دستگیری بیش از ۱۰ هزار مالخر در سطح کشور از ابتدای سال عنوان کرد: با تلاش شبانه‌روزی و اقدامات موثر کارآگاهان مبارزه با سرقت از ابتدای سال جاری در سراسر کشور بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار قلم انواع اموال مسروقه به ارزش حدود ۵ هزار میلیارد ریال کشف و به مال‌باختگان استرداد شده که رضایت‌مندی شهروندان را در پی داشته است.

قنبری با بیان اینکه در راستای پیشبرد اهداف و دسترسی به مجرمان باید به سمت اقدامات علمی حرکت کنیم، عنوان کرد: در خصوص کشف علمی جرایم، موانع به طور جدی در حال پیگیری است و عزم جدی برای حرکت شتابان در این رابطه و کاهش زمان کشف جرم در دستور کار پلیس آگاهی قرار دارد.

وی ضمن تاکید بر کنترل مجرمان با استفاده از سامانه‌های هوشمند بیان کرد: در سراسر کشور موضوع پابند‌های الکترونیکی پایش و کنترل هوشمند سارقان سابقه دار در حال اجرا بوده و در راستای پیشگیری از جرم، گشت‌های ویژه پلیس آگاهی در استان‌ها فعال است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->