فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

فرمانده نیروی پدافند ارتش: اراده نیروهای مسلح ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی خلل‌ناپذیر است

  • کد خبر: ۲۹۷۶۰۴
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
فرمانده نیروی پدافند ارتش: اراده نیروهای مسلح ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی خلل‌ناپذیر است
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در پیامی، با تأکید بر اینکه تجاوز رژیم صهیونیستی تأثیری بر اراده نیروهای مسلح نخواهد داشت، گفت: ایران، سرزمین غیورمردان ولایی و بی‌ادعاست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد، در پیامی از حضور حماسی مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور کشورمان در مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر شهدای قدس این نیرو تشکر و قدردانی کرد.

فرمانده پدافند هوایی ارتش در این پیام تصریح کرد: سربازان شب‌زنده‌دار و حافظان آسمان کشورمان باری دیگر با تأسی از تعهد دلیرمردان شهدای سوباشی و تجارب ارزنده جنگ تحمیلی، حماسه‌ای بی‌بدیل و شگرف خلق کردند تا جهانیان بدانند ایران، سرزمین غیورمردان ولایی و بی‌ادعاست.

وی افزود: بی‌تردید تجاوز مذبوحانه رژیم منحوس و کودک‌کش صهیونیستی، تأثیری در اراده عظیم ارتش و نیرو‌های مسلح کشورمان نخواهد داشت و همواره جمهوری اسلامی ایران با پیروی از رهنمود‌های داهیانه فرماندهی معظم کل قوا و با تکیه بر دانش فرزندان نخبه و ولایی این مرز و بوم، خالق حماسه‌های عظیمی در حوزه‌های مختلف خواهد شد.

امیر صباحی‌فرد خاطرنشان کرد: بر خود واجب می‌دانم به‌عنوان خدمتگزار کوچک این مردم شهید پرور و متدین، صمیمانه از حضور حماسی و پرشور همه اقشار و مردم خصوصاً خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، تمامی مسئولان استانی، اصحاب رسانه و همچنین کارکنان نیرو‌های مسلح، به‌ویژه کارکنان نیروی پدافند هوایی که در مراسم استقبال و تشیع از پیکر پاک و مطهر شهدای قدس که موجب خلق صحنه‌های زیبای عشق و وفاداری به اسلام، ولایت و انقلاب اسلامی و شهدا شد قدردانی و تشکر نمایم.

گفتنی است رژیم صهیونیستی بامداد روز شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ حملات هوایی به ایران انجام داد و بنابر اعلام پدافند هوایی نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم گرفت که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده است.

در پی این حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، چهار نفر از کارکنان ارتش در دفاع از امنیت آسمان ایران اسلامی به شهادت رسیدند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی روز یکشنبه ششم آبان ۱۴۰۳ در دیدار هزاران نفر از خانواده‌های معزز شهیدان امنیت با تأکید بر ضرورت بهم خوردن محاسبات غلط رژیم صهیونیستی درباره ایران، گفتند: آنها درباره ایران دچار خطای محاسباتی هستند چرا که ایران و جوانان و ملت ایران را نمی‌شناسند و هنوز نتوانسته‌اند قدرت، توانایی، ابتکار و ارده ملت ایران را درست بفهمند که ما باید این را به آنها بفهمانیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->