ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت
سرخط خبرها

فرمانده نیروی پدافند ارتش: اراده نیروهای مسلح ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی خلل‌ناپذیر است

  • کد خبر: ۲۹۷۶۰۴
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
فرمانده نیروی پدافند ارتش: اراده نیروهای مسلح ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی خلل‌ناپذیر است
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در پیامی، با تأکید بر اینکه تجاوز رژیم صهیونیستی تأثیری بر اراده نیروهای مسلح نخواهد داشت، گفت: ایران، سرزمین غیورمردان ولایی و بی‌ادعاست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد، در پیامی از حضور حماسی مردم ولایت‌مدار و شهیدپرور کشورمان در مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر شهدای قدس این نیرو تشکر و قدردانی کرد.

فرمانده پدافند هوایی ارتش در این پیام تصریح کرد: سربازان شب‌زنده‌دار و حافظان آسمان کشورمان باری دیگر با تأسی از تعهد دلیرمردان شهدای سوباشی و تجارب ارزنده جنگ تحمیلی، حماسه‌ای بی‌بدیل و شگرف خلق کردند تا جهانیان بدانند ایران، سرزمین غیورمردان ولایی و بی‌ادعاست.

وی افزود: بی‌تردید تجاوز مذبوحانه رژیم منحوس و کودک‌کش صهیونیستی، تأثیری در اراده عظیم ارتش و نیرو‌های مسلح کشورمان نخواهد داشت و همواره جمهوری اسلامی ایران با پیروی از رهنمود‌های داهیانه فرماندهی معظم کل قوا و با تکیه بر دانش فرزندان نخبه و ولایی این مرز و بوم، خالق حماسه‌های عظیمی در حوزه‌های مختلف خواهد شد.

امیر صباحی‌فرد خاطرنشان کرد: بر خود واجب می‌دانم به‌عنوان خدمتگزار کوچک این مردم شهید پرور و متدین، صمیمانه از حضور حماسی و پرشور همه اقشار و مردم خصوصاً خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، تمامی مسئولان استانی، اصحاب رسانه و همچنین کارکنان نیرو‌های مسلح، به‌ویژه کارکنان نیروی پدافند هوایی که در مراسم استقبال و تشیع از پیکر پاک و مطهر شهدای قدس که موجب خلق صحنه‌های زیبای عشق و وفاداری به اسلام، ولایت و انقلاب اسلامی و شهدا شد قدردانی و تشکر نمایم.

گفتنی است رژیم صهیونیستی بامداد روز شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳ حملات هوایی به ایران انجام داد و بنابر اعلام پدافند هوایی نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم گرفت که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده است.

در پی این حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، چهار نفر از کارکنان ارتش در دفاع از امنیت آسمان ایران اسلامی به شهادت رسیدند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی روز یکشنبه ششم آبان ۱۴۰۳ در دیدار هزاران نفر از خانواده‌های معزز شهیدان امنیت با تأکید بر ضرورت بهم خوردن محاسبات غلط رژیم صهیونیستی درباره ایران، گفتند: آنها درباره ایران دچار خطای محاسباتی هستند چرا که ایران و جوانان و ملت ایران را نمی‌شناسند و هنوز نتوانسته‌اند قدرت، توانایی، ابتکار و ارده ملت ایران را درست بفهمند که ما باید این را به آنها بفهمانیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->