اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین

  • کد خبر: ۲۹۷۶۷۵
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳
نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین
اسپیس ایکس به تازگی برخی از ماهواره‌های جاسوسی نسل جدید خود را به نمایندگی از دولت ایالات متحده پرتاب کرده است و به نظر می‌رسد برخی از مقامات پنتاگون نگران این موضوع هستند.

شهرآرانیوز؛ مقامات پنتاگون و مشاورانی که با صنعت فضایی کار می‌کنند در مصاحبه با نیویورک تایمز گفته‌اند کسانی در وزارت دفاع وجود دارند که نگران جاسوسی‌های مخفیانه هستند، به ویژه در پی افشاگری‌هایی درباره اینکه ایلان ماسک با پوتین چت‌های خصوصی داشته است. 

هفته گذشته، وال استریت ژورنال فاش کرد که این چت‌ها بین ماسک و پوتین از سال ۲۰۲۲ به طور منظم وجود داشته است. در یکی از این صحبت‌ها، پوتین از ماسک درخواست کرده که ماهواره استارلینک را در اختیار تایوان قرار ندهد، چون به نفع رئیس جمهور چین می‌شود. با توجه به اینکه تایوان واقعاً فاقد پوشش استارلینک است، به نظر می‌رسد که ماسک به حرف پوتین عمل کرده است.

بیل نلسون، مدیر ناسا، و مقامات وزارت دفاع علناً نگرانی خود را درباره این صحبت‌ها ابراز کرده‌اند. برخی هم نگران نفوذ ماسک در دولت احتمالی ترامپ هستند.

سه مقام پنتاگون که به صورت ناشناس با نیویوک تایمز مصاحبه کرده‌اند، گفتنه‌اند که اگر این گمانه‌زنی‌ها درست نباشد، نگرانی زیادی درباره انحصار اسپیس ایکس در قراردادهای فضایی با ناسا و وزارت دفاع وجود دارد.

در گزارشی که اوایل سال جاری منتشر شد، هیئت علوم دفاعی پنتاگون هشدار داد که «وابستگی به یک فروشنده انحصاری، این پتانسیل را دارد که با سرکوب نوآوری و افزایش قیمت‌ها همراه شود.»

مندی وان، یکی از اعضای هیئت مدیره وزارت دفاع و مدیرعامل شرکت مشاوره فضایی GXO، این انتقاد را یک قدم فراتر برده است. وان به نیویورک تایمز گفته است: «هیچ پرتاب یا مسابقه فضایی‌ای وجود ندارد که اسپیس ایکس در آن شرکت کند و به طور کامل صحنه را به نفع خود تغییر ندهد.»

به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها بیش از همه نگران این هستند که کنترل‌کننده بسیاری از قرارداد‌های فضایی آمریکا، به طور منظم با یکی از بزرگ‌ترین رقبایشان چت می‌کند و اکنون، ماهواره‌های جاسوسی هم پرتاب می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->