به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روسیه درباره احتمال دخالت دوباره آمریکا در افغانستان هشدار داد

  • کد خبر: ۲۹۷۷۱۰
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
روسیه درباره احتمال دخالت دوباره آمریکا در افغانستان هشدار داد
وزیر خارجه روسیه در کنفرانس بین المللی امنیت اوراسیا از دخالت دوباره آمریکا در افغانستان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در کنفرانس بین المللی امنیت اوراسیا که در شهر مینسک بلاروس برگزار شد، گفت: آمریکا و متحدانش به دنبال آن است تا در وضعیت حساس کنونی افغانستان مداخله کند.

لاوروف یادآور شد که آمریکا پس از ۲۰ سال اشغال افغانستان از این کشور گریخت.

با خروج آمریکا از افغانستان، این کشور تا حد زیادی حضور و نفوذ خود را در افغانستان از دست داد. با این حال واشنگتن از طریق برنامه هایی، چون عملیات بر «فراز افق» به دنبال نفوذ در افغانستان است.

وزیر خارجه روسیه، آمریکا همچنین به دنبال حضور نظامی در کشور‌های آسیای مرکزی است.

او همچنین از سیاست‌های آمریکا در منطقه خاورمیانه انتقاد کرد.

به گفته او آمریکا منطقه را به آستانه جنگ بزرگ سوق می‌دهد.

این دیپلمات ارشد روسی تاکید کرد که واشنگتن فعالانه مانع تلاش‌ها برای حل مناقشات جاری می‌شود.

لاوروف با تاکید بر توجه بین المللی به بحران انسانی در حال ظهور در غزه افزود غرب در این مورد تا حد زیادی سکوت می‌کند، اما پیامد‌های عملیات اسرائیل در سال گذشته تا حد زیادی حیرت انگیز است.

به گفته مقامات بهداشتی در غزه از زمان آغاز جنگ تاکنون بیش از ۴۳ هزار و ۱۶۰ نفر کشته شده‌اند که بیشتر آنان زنان و کودکان بوده‌اند.

منبع: ایراف

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->