نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها

انتقاد دبیر از نتایج تیم ملی کشتی آزاد

  • کد خبر: ۲۹۷۸۹۰
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۶
انتقاد دبیر از نتایج تیم ملی کشتی آزاد
رئیس فدراسیون کشتی تأکید کرد: کشتی آزاد باید نتایج بهتری در مسابقات جهانی می‌گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا دبیر در مورد عملکرد تیم‌های ملی کشتی در رقابت‌های جهانی آلبانی گفت: ۴ تیم به این مسابقات اعزام کردیم که ۲ تیم زیر ۲۳ سال (امید) ما هم در آزاد و هم در فرنگی بااقتدار قهرمان جهان شدند که این افتخار بزرگی برای کشتی ایران است.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد مسابقات اوزان غیر المپیکی گفت: در کشتی فرنگی یک مدال طلا و یک مدال نقره گرفتیم و دوم شدیم که عملکرد خوبی بود، اما در کشتی آزاد با یک مدال برنز در ۴ وزن سوم شدیم.

دبیر تصریح کرد: محاسبه رده بندی تیمی در رقابت‌هایی که تنها ۴ وزن است، کار درستی نیست و اگر این مسابقات در ۱۰ وزن برگزار می‌شد، الان ژاپن یا گرجستان در جایگاه‌های اول و دوم نبودند.

وی افزود: اگر ۶ وزن دیگر تیم‌ها در اینجا بودند می‌توانستند به ما کمک کنند، همانطور که آمریکا نیز در این مسابقات تنها ۲ مدال برنز کسب کرد یا کشتی روسیه با آن همه عظمت تنها یک مدال طلا در این رقابت‌ها بدست آورد.

دبیر تصریح کرد: باید قبول کنیم که تیم آزاد باید بهتر نتیجه می‌گرفت، اما امیرمحمد یزدانی مدال آور ما به دلیل مصدومیت جای خود را به یک کشتی گیر جوان به نام سینا خلیلی داد. در وزن ۷۹ و ۹۲ کیلوگرم نیز باید بهتر نتیجه بگیریم، اما اتفاقی که برای محمد نخودی یا کامران قاسم پور افتاد می‌توانیم ناراحت شویم و بگوییم چرا باختیم یا آن را یک نقطه عطف بدانیم.

وی ادامه داد: در جلسه ۲ ساعته که با کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد در آلبانی داشتم به آن‌ها گفتم که باید بهتر و به گونه و شیوه‌ای دیگر تمرین کنیم. طوری که ژاپن تمرین می‌کند و در این چند سال گذشته نشان داده که متمایز از دیگر تیم‌ها کار می‌کند. من یک اطلاعاتی از کشتی ژاپن بدست آوردم که جالب است.

دبیر اظهار داشت: خدا را شکر که این اتفاق در مسابقات اوزان غیر المپیکی و در ۴ وزن افتاد، اگر این اتفاق در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ که در ۱۰ وزن برگزار می‌شود می‌افتاد، چه، البته ما توانستیم که آمریکایی را هم در المپیک و هم در رقابت‌های جهانی امسال جا بگذاریم، اما نباید از روس‌ها فرار کنیم بلکه باید با آن‌ها مصاف بدهیم. باید تیم به تیم با روس‌ها رقابت کنیم و کشتی بگیریم، تا ایراد کارمان در بیاید، باید ببازیم تا بتوانیم بردن را یاد بگیریم.

رئیس فدراسیون کشتی با بیان اینکه باید نگاهمان المپیک ۲۰۲۸ باشد، خاطرنشان کرد: خدا را شکر که ایراد کار ما در این ۴ وزن درآمد، در مسابقات اوزان غیر المپیکی قبلی ۲ تیم آزاد و فرنگی ما تنها یک مدال برنز گرفتند، اینجا یک طلا، یک نقره و یک برنز گرفتیم، البته این موضوع مهم نیست و به دنبال قیاس کردم نیستم. ما می‌توانیم از این اتفاق غصه بخوریم یا آن را یک نقطه عطف برای خود بدانیم که باعث شود به موفقیت برسیم.

وی در پایان گفت: این شکست‌ها جزئی از ورزش است، اما باید آن را جبران کنیم. حتما باید بهتر و محکمتر کار کنیم. قبل از این هم گفتم که ما هنوز عقب هستیم و باید بیشتر و بهتر کار کنیم و اعتقاد دارم که هرچه کار کنیم نتیجه می‌گیریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->