توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس سازمان انرژی اتمی: در حوزه لیزر حرکت در عمق انجام شده است

  • کد خبر: ۲۹۸۰۴۵
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
رئیس سازمان انرژی اتمی: در حوزه لیزر حرکت در عمق انجام شده است
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در حوزه لیزر حرکت در عمق انجام شده و پایه‌گذاری‌های خوبی شکل گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد اسلامی» در کنفرانس خبری در نمایشگاه لیزر ایران ضمن گرامیداشت ۱۳ آبان اظهار کرد: ۱۳ آبان برای همه مردم ایران معنای دیگری دارد به ویژه در این مقطع که وحشی‌گری و جنایت مورد حمایت نظام استکبار جهانی است. همه مردم دنیا دیدند که همه شعار‌ها و اظهاراتی که در حقوق بشر و دموکراسی در این چند دهه مطرح شده دروغ است. دیدیم جان انسان‌ها و حقوق‌شان ارزش ندارد و تجاوزگری و غارت‌گری و جنایت به حد اعلای‌خودش رسیده است.

لازمه پیشرفت حضور متعهداته و پر تلاش در مرز دانش است

وی گفت: لازمه پیشرفت حضور متعهداته و پر تلاش در مرز دانش است، اگر پیشرفت می‌خواهیم باید در مرز دانش حرکت کنیم، این شان ملت ایران و استعداد‌های فاخر در کشور است. وظیفه ما در دولت ایجاد قابلیت و توسعه زیرساخت‌ها و پشتیابی برای شکوفایی و تبدیل علم به فناوری و وارد کردن آن به زندگی مردم است.

اسلامی ادامه داد: لیزر برای سرعت بخشیدن و کیفیت بخشی و ارزان سازی صنعت و خدمات در هر حوزه‌ای است. لیزر قابلیت و نقش درخشانی دارد؛ زمانی فکر می‌کردیم که لیزر یک کالای تجملاتی است و عاملی غیر موثر است، اما امروز در دنیا شاهد هستیم لیزر در همه عرصه‌ها برای حفظ محیط زیست و جان و امنیت انسان‌ها موثر است.

در حوزه لیزر حرکت در عمق انجام شده است

رییس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: نمایشگاه امروز از تعامل و همکاری بخش تحقیقاتی و دانش بنیان حکایت دارد. مرکز نوآوری لیزر رسالتش این است که فناوری لیزر را در زندگی مردم و صنعت وارد کند. شاید از نظر کمی تعداد تولیدات آن طور که متصور بود نباشد، اما حرکت در عمق انجام شده و پایه‌گذاری‌های خوبی شکل گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->