مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با اجراشدن طرح سامان‌دهی کارکنان دولت، یک میلیون نفر تعیین تکلیف خواهند شد

  • کد خبر: ۲۹۸۰۵۸
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
با اجراشدن طرح سامان‌دهی کارکنان دولت، یک میلیون نفر تعیین تکلیف خواهند شد
عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اجرایی‌شدن طرح سامان‌دهی کارکنان دولت را گامی در راستای برقراری عدالت دانست و گفت که با اجراشدن این طرح، وضعیت یک میلیون نفر تعیین تکلیف می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الهام آزاد با اشاره به اطلاعیه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص طرح سامان‌دهی کارکنان دستگاه‌های دولتی اظهار کرد: کارکنان شرکتی سال‌هاست که پیگیر حقوق به‌حق خود هستند که در همین راستا حذف شرکت‌های واسطه گامی بلند در جهت اجرای عدالت خواهد بود.

وی افزود: با توجه به این موضوع، مجلس یازدهم طرح سامان‌دهی کارکنان دولت را تصویب کرد و بر مصوبه خود نیز پایبند ماند منتها این طرح در مجمع تشخیص با موانعی روبه‎رو شد. حال اینکه با اجرایی و قانونی‌شدن طرح سامان‌دهی کارکنان دولت، یک میلیون نفر تعیین تکلیف شده و عملاً عدالت برای این افراد محقق می‌شود.

این عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان گفت: اینکه گفته می‌شود اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت بار مالی دارد، حرف ناصوابی است؛ این شرکت‌های واسطه‌ای کل مبلغ حق الزحمه افراد را از دولت دریافت می‌کنند و با کسورات به کارکنان پرداخت می‌کنند که باید این ظلم برچیده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->