برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد پرت شدن کودک از سانروف حادثه پرتکرار فصل گرم | بازی والدین با جان فرزندان
سرخط خبرها

علاج قطعی مبتلایان به آلرژی مزمن تزریق واکسن است

  • کد خبر: ۲۹۸۲۱۳
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۳
علاج قطعی مبتلایان به آلرژی مزمن تزریق واکسن است
عضو هیئت‌علمی گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاج قطعی درمان مبتلایان به آسم و آلرژی مزمن و دارای مقاومت دارویی، تزریق واکسن آلرژن یا ایمونوتراپی است که مشکل این افراد را به کلی ریشه‌کن می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مریم خوشخوی افزود: مبتلایان به آلرژی مزمن به دارو مقاومت پیدا کرده و اثرپذیری داروی خوراکی و استنشاقی در آنها دیده نمی‌شود، بنابراین درمان آنها باید از طریق تجویز تزریق واکسن آلرژن دنبال شود.

وی بیان کرد: تفاوت واکسن آلرژن یا ایمونوتراپی با دیگر واکسن‌ها که خاصیتی پیشگیرانه دارند در این است که این واکسن صرفاً در بیماران با مقاومت دارویی استفاده می‌شود و شامل تمامی بیماران مبتلا به آسم و آلرژی نمی‌شود.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تزریق این واکسن موجب حساسیت‌زدایی در فرد بیمار شده است، اظهار کرد: در این روش درمانی آلرژن وارد بدن بیمار می‌شود و در ادامه مشکل وی آرام آرام و مرحله به مرحله ریشه‌کن می‌شود.

به گفته وی، موارد ایجاد شده در یک دوره دو تا سه ساله به طور کامل از بدنش خارج می‌شود.

پرهیز از مصرف خودسرانه دارو در هنگام ابتلا به آلرژی

خوشخوی ادامه داد: بیشتر بیماران مبتلا به آلرژی‌های فصلی هستند و این گروه با مراجعه به پزشک فوق تخصص آلرژی به راحتی درمان می‌شوند و بهبود می‌یابند، به بیماران با علائم آسم و مشکلات تنفسی توصیه می‌شود که برای پیگیری وضعیت خود و درمان بیماری‌شان حتماً به پزشک مراجعه کنند و تحت هیچ شرایطی خوددرمانی و مصرف خودسرانه هرنوع دارویی از جمله انواع آنتی‌هیستامین‌ها را نداشته باشند.

وی بیان کرد: با کمال تاسف برخی از بیماران بدون مراجعه به پزشک، مستقیم اقدام به تهیه و مصرف داروی آنتی‌هیستامین می‌کنند، دارویی که چند نوع بوده و مصرف برخی از نمونه‌ها و دُزهای آن عوارض دارد و به همین جهت است که توصیه می‌شود مردم در زمان بیماری به پزشک مراجعه کرده و از مصرف خودسرانه هر نوع دارویی خودداری کنند.

عضو هیئت‌علمی گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه دارو‌های مصرفی بیماران با علائم آلرژی در انواع و اشکال مختلف خوراکی و استنشاقی بوده است، گفت: در خصوص دارو‌های مصرفی این گروه از بیماران باید گفت که عمده موارد مصرفی آنها دارو‌های خوراکی و استنشاقی بوده که شامل اسپری‌های بینی و دهان و برخی از قرص‌ها، کپسول‌ها و شربت‌های گیاهی و شیمیایی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->