اژه ای: میزبانی بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای در ایران خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند مراسم سالگرد شهادت سپهبد قرنی در تهران برگزار شد
سرخط خبرها

پزشکیان: با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه هستیم

  • کد خبر: ۲۹۸۲۴۹
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۳
پزشکیان: با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه هستیم
سخنرانی رئیس‌جمهور در مراسم تجلیل از فعالان طرح جهش تولید گفت: امروز ما با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ 

مسعود پزشکیان امروز - دوشنبه ۱۴ آبان ماه - در آئین تجلیل از فعالان طرح جهش تولید در دیمزارها، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که داشتیم این بود اعتباری که امسال در بودجه برای پرداخت مطالبات گندمکاران دیده شد، کافی نبود؛ اما با همکاری ای که شکل گرفت و اذن رهبری توانستیم پرداخت را انجام دهیم. در حال تلاش هستیم تا مردم از سیستم اداری راضی باشند. هر جایی که گیر می کنیم مشکل این است که اعتبار نداریم که حل کنیم. می خواهیم تا جایی که می توانیم مشکل کشاورزان و مردم عزیز را حل کنیم. در هر جلسه هیئت دولت تکرار می کنیم هدف ما جلب رضایت مشتری است.

وی اظهار کرد: آنچه امروز با آن مواجه هستیم یک جنگ تمام عیار اقتصادی است. ما از جنگ نظامی نمی ترسیم. آنها می دانند در این حوزه نمی توانند ما را زمین گیر کنند. شما این مشت محکم را با تولید گندم و تولید محصولات دیگر بر دهان دشمن زدید. آنها می خواهند ما را زمین گیر کنند اما ما نباید زمین گیر شویم.

رئیس جمهور تصریح کرد: بنده از ابتدا باور داشتم که آیا برازنده است اینگونه از خاک و آب برای کشت محصول استفاده کنیم؟ آیا این بهترین تولید است؟ واقعیت این است تا رسیدن به بهترین کار با آب و خاک و کشاورزی و دامپروری راه طولانی است، اما باید دنبال کنیم. این انتخاب است که جهت گیری ما را مشخص می کند. آنچه که باید دنبال کنیم برترین و بهترین است که نیاز به آموزش و تغییر نگرش دارد.

وی افزود: بنده در انتخابات که بحث اصلاحات و اصولگراها بود؛ به همه گفتم به عنوان انسان به اصولی معتقدم که این اصول حق و عدالت است. ما نباید حق کسی را ضایع کنیم. این فرد می تواند قومیت، جنسیت و منطقه و پست و شغل باشد. نباید کاری کنیم که حق کسی ضایع شود. خداوند برای برپایی حق و عدالت این پیامبر را فرستاد.  باید بین مردم بر اساس حق گام برداشت. حکومت اسلامی یعنی برپایی حق و عدالت در جامعه نباید از این اصول عبور کنیم. اگر جناحی و اصولی عمل کنیم نمی‌شود. برای رسیدن به حق و عدالت باید بپذیریم که نیاز به اصلاحات است.

پزشکیان خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم با این روش و نگاه برویم تصور تغییر دیوانگی است. چقدر با چشم اندازی که رهبری اعلام کرده فاصله داریم. راهی که درست می کنیم ساختاری که می سازیم و کشت کشاورزی که داریم باید به بهترین برسد. باید جور دیگر نگاه کرد. باید چشم انداز را ببینیم. اگر اینگونه رفتار کنیم می توانیم مشت محکم به دهن آمریکا بزنیم. نمی شود در جامعه اسلامی مردم در امرار معاش مشکل داشته باشند. آنها می خواهند ما در ذلت باشیم اما خدا می گوید ما کتاب را فرستادیم شما در عزت باشد. با تمام وجود و تمام باور باید اصلاحات لازم را انجام دهیم. خدا خشمگین می شود اگر حرف بزنیم و عمل نکنیم. تا دلتان بخواهد شعار و وعده می دهیم اما عمل نمی کنیم. باید به اندازه ای که پول داریم قرارداد ببندیم.

رئیس جمهور گفت: خداوند در قرآن می فرماید وقتی پیمان بستند به پیمان خود پایبند باشند. مشرکان هم حتی به این اصل پایبند بودند. خداوند می گوید حتی سر دشمن خود کلاه نگذار. چه کسی گفته ما وعده هایی بدهیم که پولش را نداریم. باید واقعیت و حق را به جامعه گفت. دین تمام شدنی نیست. اسلام به ذات خود عیبی ندارد، ما هستیم که مشکل داریم.

وی اظهار گرد: انتظار بنده از وزارت جهاد کشاورزی این است که به روستاها و کشاورزان توجه کنند. بنده زمانی که نماینده بودم فکر کردیم برای یک روستا با امکاناتی که دارد چه کاری می توانیم انجام دهیم. خدا وکیلی هیچ برنامه ای گیر ما نیامد که با توجه به ظرفیت آن روستا چه کشتی و برای چه بازاری صورت می گیرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: اقتصاد به چند سوال پاسخ می دهد که چه تولید کنیم و با چه کیفیتی و اینکه کجا پخش کنیم. کشاورز تولید می کند و روی دست آن می ماند. این مشکل ما است. باید به کشاورزان کمک کنیم که زحمت یک ساله کشاورز هدر رفته و دلال پول آن را بخورد؛ چرا باید کشاورز زحمت بکشد، اما حتی پول دست رنج خود را نگیرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: به کشاورز فشار آورده و برای آن قیمت تعیین می کنیم اما به دلالان کاری نداریم. باید بنشینیم و با همفکری این مشکل را حل کنیم. ما آمدیم که به کشاورزان خدمت کنیم نه اینکه به شما امر و نهی کنیم.

وی بیان کرد: امروز جنگ، جنگ اقتصادی است. جنگ بمب و موشک نیست. ما موشک داریم تا از خود دفاع کنیم نه برای اینکه به کشوری حمله کنیم. ما موشک داریم تا مانند غزه اسرائیل جرأت نکند هر وقت دلش خواست به مردم بیچاره در غزه حمله کند، البته آن ها بیچاره نیستند. در طول یک سال گذشته مردم غزه با قدرت ایستادند، اما بی شرمی و بی هویتی رژیمی که دم از حقوق و قوانین بین الملل می زند، دست به خشونت علیه زنان و کودکان و نسل کشی زده است. یکی را اعدام می کنیم که ۱۰ نفر آدم کشته است، می گویند حقوق بشر را رعایت نکردید. حال شما نامردان که زنان و کودک می کشید و راه نان و آب مردم را می بندید، آیا شما انسان هستید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->