افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک جزئیات فرایند طرح‌های جایگزینی و اسقاط خودرو‌های فرسوده اعلام شد + لینک سایت
سرخط خبرها

حمایت ویژه از دانش‌بنیان‌های فعال در حوزه ماهواره و فضا

  • کد خبر: ۲۹۸۵۵۶
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۶
حمایت ویژه از دانش‌بنیان‌های فعال در حوزه ماهواره و فضا
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به حمایت‌های این معاونت از تولید ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» ساخت یک شرکت دانش بنیان کشور، بر حمایت ویژه از مجموعه‌های فناور بخش خصوصی فعال در حوزه فضایی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین افشین ضمن تبریک تزریق موفق ماهواره‌های هدهد و کوثر در مدار ۵۰۰ کیلومتری که بامداد سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ توسط ماهواره بر سایوز از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شد، افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری علاوه بر ارائه خدمات پشتیبانی و حمایت‌های معنوی از مجموعه دانش بنیان فعال در این حوزه و اعطای تسهیلات مختلف در زمینه اخذ مجوز‌های بهره برداری از وزارت صمت و امور گمرکی، از ابتدای شکل گیری پروژه ساخت ماهواره کوثر و در ادامه از پروژه ماهواره هدهد حمایت کرده است

وی با اشاره به رویکرد حمایتی معاونت علمی در دوره جدید گفت: براساس مدل جدید و مکاتبه انجام شده با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مقرر شده با پیش خرید تصاویر ارسالی از این ماهواره‌ها از پیشبرد این برنامه‌ها حمایت شود. بحث بیمه پروژه‌های فضایی نیز به عنوان درخواست اصلی فعالان بخش خصوصی حوزه فضایی نیز در معاونت علمی در دست پیگیری است.

بر اساس اعلام معاونت علمی، ماهواره بر سایوز حامل ۵۳ ماهواره از جمله نخستین ماهواره‌های ساخت بخش خصوصی (شرکت‌های دانش بنیان) ایران به نام‌های هدهد و کوثر، ساعت ۲:۴۸ بامداد سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ از پایگاه فضایی وستوچنی به فضا پرتاب شد.

حسین شهرابی فراهانی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان فعال در حوزه فضایی کشور نیز ساعتی پیش اعلام کرد: بر مبنای شواهد تله متری دریافتی از پرتابگر و سایر شواهد جدایش و تزریق مداری، پرتاب ماهواره‌های هدهد و کوثر ساعت ۷ صبح امروز ۱۵ آبان با موفقیت انجام شده است.

این موفقیت به مفهوم آن است که پرتابگر کار خود را به درستی انجام داده است، ضمن آنکه محفظه نگهدارنده ماهواره‌های هدهد و کوثر نیز که ساخت مجموعه‌های دانش‌بنیان ایرانی هستند به طور کامل وظایف خود را انجام داده‌اند.

ماهواره کوثر نخستین محصول فضایی یک مجموعه دانش بنیان ایرانی است که طراحی آن در تابستان ۱۳۹۸ آغاز شد. این ماهواره ۳۰ کیلوگرم وزن دارد و در مدار ۵۰۰ کیلومتری از سطح زمین قرار گرفته است.

ماهواره کوثر از استاندارد ماهواره‌های مکعبی پیروی می‌کند که باعث کاهش زمان و هزینه فرآیند ساخت می‌شود. ماموریت اصلی ماهواره کوثر از نوع سنجشی در حوزه‌های کشاورزی، محیط زیست و نقشه برداری است و مجهز به دوربین‌هایی در طیف NIR و RGB با وضوح متوسط ۳.۴۵ متر GSD است.

ماهواره هدهد نیز یکی دیگر از محصولات این مجموعه فناور است که یک ماهواره با استاندارد ماهواره‌های مکعبی با وزنی حدود ۴ کیلوگرم است. ارتفاع مدار این ماهواره نیز ۵۰۰ کیلومتر است. مأموریت آن ایجاد بستر اختصاصی ارائه خدمات ارتباطی و اینترنت اشیا باند باریک می‌باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->