پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس باز و بسته می‌شود!

  • کد خبر: ۲۹۸۳۲۷
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۵
پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس باز و بسته می‌شود!
باشگاه پرسپولیس نمی‌تواند امیدوار به باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی اش باشد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، با پرداخت طلب نبیل باهویی توسط فیفا (از حساب پاداش‌های این تیم) پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه پرسپولیس باز خواهد شد. اما با خبر شدیم این اتفاق موقتی است از این جهت که به زودی باشگاه پرسپولیس در دو پرونده شکایتی دیگر محکوم خواهد شد.

واقعیت امر این است که فیفا باشگاه پرسپولیس را در دو پرونده شکایتی لیاندرو پریرا و شیخ دیاباته محکوم کرده و این باشگاه برای اینکه برای خود زمان بخرد پرونده‌های آنها را به دادگاه کاس برده است. این دادگاه هم قرار است ظرف یکی دو ماه آینده پرسپولیس را محکوم به پرداخت طلب شاکیانش کرده و پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه را تا زمان پرداخت این مطالبات ببندد. باید گفت رضا درویش از حالا باید به دنبال این باشد که حدود ۵۰۰ هزار طلب مهاجمان سابقش را جور کند تا در زمستان نقل و انتقالات پنجره باشگاهش بسته نباشد. ناگفته نماند که پرسپولیس دیگر هیچ پولی در حساب فیفا ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->