سردار حاجی‌زاده به آمریکایی‌ها هشدار داد سردار سلامی: دشمنان ایران از حوادث ۴۵-۴۶ سال گذشته درس عبرت نگرفتند عراقچی: پاسخ ایران به دست آمریکایی‌ها رسیده است هشدار ایران به آمریکا فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مارین لوپن مجرم شناخته شد بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است ترامپ ضمن تهدید مجدد کشورمان: در حال مذاکره با ایران هستیم پیام قالیباف به کشورهای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر طرح رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات آتش‌بس در غزه چیست؟ (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) سبک، سریع، دقیق و مرگبار| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از جزئیات سلاح جدید یگان‌های تکاوری ارتش و سپاه پزشکیان عید سعید فطر را به سران و مردم کشورهای اسلامی تبریک گفت نخست‌وزیر لبنان با ولیعهد سعودی دیدار کرد(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) قانون دوره ششم شورا‌های شهر تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد عارف: تحقق شعار سال نیازمند حفظ آرامش و امنیت کنونی در کشور است نتانیاهو بازهم خواستار خلع سلاح حماس شد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر اولویت‌بندی پروژه‌های شهری| مردم باید در جریان ظرفیت‌های شهر قرار بگیرند حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون با موشک بالستیک (۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازداشت افسر ارشد رژیم صهیونیستی به سبب انتقاد به جنگ غزه

  • کد خبر: ۲۹۸۹۲۲
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۵
بازداشت افسر ارشد رژیم صهیونیستی به سبب انتقاد به جنگ غزه
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از بازداشت یک افسر ارشد نیروهای ذخیره ارتش این رژیم خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این افسر ارشد نیرو‌های ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی به سبب انتقاد از شیوه اداره جنگ در غزه بازداشت شده است.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز پیش‌تر به نقل از یک مقام امنیتی این رژیم بر لزوم پایان جنگ علیه نوار غزه تاکید و اعلام کرد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از موضع خود کوتاه نخواهد آمد.

این رسانه رژیم صهیونیستی به نقل از یک مسئول ارشد در دستگاه امنیتی این رژیم اعلام کرد: حماس موضع خود را تغییر نخواهد داد و اکنون زمان آن رسیده که با واقعیت رو به رو شویم.

وی تاکید کرد: اگر کابینه خواهان بازگرداندن اسرا است، باید به عملیات نظامی در غزه پایان دهد و برنامه‌ای را برای تضمین منافع امنیتی اسرائیل در آینده طراحی کند.

خانواده‌های اسرای صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در غزه به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر اعتراض کردند که وی به تلاش‌ها برای قربانی کردن اسیران در راستای اهداف شخصی‌اش و به شکست کشاندن هرگونه توافق فراگیر درباره آنها ادامه می‌دهد.

انجمن خانواده‌های اسرای صهیونیست در این باره اعلام کرد: اعضای کابینه نتانیاهو، تبلیغات دروغ و زشتی را علیه توافق درباره اسرا به راه انداخته‌اند.

این خانواده‌ها گفتند که نخست وزیر رژیم اشغالگر، در پی ادامه جنگ برای همیشه است.

به گفته انجمن خانواده‌های اسرای صهیونیست، نخست وزیر رژیم اسرائیل، در تلاش است تا با طرح پیشنهاد درباره توافق‌های ناقص و چند مرحله‌ای، هرگونه تلاش در راستای دستیابی به توافق فراگیر را به شکست بکشاند.

خانواده‌های اسرای صهیونیست تصریح کردند: اسناد افشا شده نشان می‌دهد که بنیامین نتانیاهو موج تبلیغاتی جنایتکارانه‌ای را علیه

خانواده‌های اسرا به راه انداخته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->