نماینده چابهار: برخورد با قاچاقچیان بزرگر سوخت به جای سوخت‌بران جزء از اولویت بیشتری برخوردار است شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هک شدن حساب رسمی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در شبکه ایکس

  • کد خبر: ۲۹۹۳۸۳
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹
هک شدن حساب رسمی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در شبکه ایکس
منابع عبری زبان از هک شدن حساب رسمی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با نام «اسرائیل» در شبکه اجتماعی ایکس خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع عبری زبان می‌گویند تصاویر موشک‌هایی در صفحه هک شده قرار گرفته و در آن، رژیم صهیونیستی تهدید به حملات موشکی شده است.

امروز (یکشنبه) همچنین سیستم پشتیبان کارت‌های اعتباری در سرزمین‌های اشغالی هدف حمله سایبری قرار گرفته است و روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت اذعان کرد که این دومین بار طی ۲ هفته گذشته است که خدمات کارت اعتباری در اراضی اشغالی به خاطر حمله سایبری مختل می‌شود.

بنا به اعلام منابع اسرائیلی، با وجود اعلام بازگشت وضعیت سامانه به حالت عادی، بسیاری از فروشگاه‌ها بیش از یک ساعت پس از آن به سبب حمله سایبری قادر به پرداخت از طریق کارت‌های اعتباری نبودند.

روز ۲۹ اکتبر روزنامه صهیونیستی گلوبس گزارش داده بود که شرکت شیفا که در زمینه خدمات بانکی الکترونیک فعالیت دارد و ارتباطات بین شرکت‌های مختلف تسویه و پرداخت را برای تراکنش‌های کارت اعتباری فراهم می‌کند، هدف حمله سایبری قرار گرفته و فعالیت آن مختل شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->