سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

حمایت از بانوان و توسعه ارتباطات دانش‌بنیان در اولویت کاری شورای ششم

  • کد خبر: ۲۹۹۷۷۸
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰
حمایت از بانوان و توسعه ارتباطات دانش‌بنیان در اولویت کاری شورای ششم
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر بیان کرد: اولویت‌گذاری بر حمایت از بانوان و توسعه ارتباطات دانش‌بنیان، چشم‌انداز جدیدی برای پیشرفت‌های پایدار را ترسیم می‌کند.

الهام اسماعیلی| شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی، امروز ۲۲ آبان ۱۴۰۳ در نشستی با فعالان فرهنگی تشکلات دانشجویی دانشگاه‌های مشهد که در محل شورای شهر برگزار شد، با تشکر از تمامی افرادی که در مسیر فعالیت‌های اجتماعی، علمی و شهری گام برداشته‌اند، بر اهمیت دسترسی گسترده‌تر و تعامل بیشتر با شهروندان تاکید کرد.

وی اظهار داشت: در حوزه دانشگاهی نیز تلاش‌هایی صورت گرفته است و از دانش‌آموزان و دانشجویان دعوت شده تا در بازدید‌های متعددی از دانشگاه شرکت کنند.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر همچنین به معرفی گروه مجازی «شهربانو» که شامل بیش از ۴۰۰ نفر از فعالان مشهدی است، پرداخت و اظهار داشت: این گروه به عنوان یک پلتفرم برای طرح مسائل بانوان و جامعه فعالیت می‌کند.

وی به رسانه‌ای به نام «رسانه شهربانو» نیز اشاره کرد که در آن اطلاعات علمی و فرهنگی، نظیر مهندسی پزشکی و ورزش، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد.

در ادامه، این عضو شورای شهر از اعضای هیئت اندیشه‌ورز خواست تا به عنوان نمایندگان شورا، مسائل و مطالبات شهروندان را پیگیری و به آنها رسیدگی کنند.

وی همچنین به اهمیت همکاری با کارخانه‌های نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و از جوانان خواست تا با افزایش ارتباطات خود با این مراکز، بازدید‌هایی از پروژه‌های شهری و علمی داشته باشند.

سلیمی افزود: شورا آمادگی دارد تا این بازدید‌ها را ترتیب دهد و دانشجویان را با تجربیات شهری و پروژه‌های مختلف آشنا کند.

وی در خصوص سامانه تشکل‌ها و فعالیت‌های حوزه بانوان افزود: اقدامات قابل‌توجهی صورت گرفته است و نیاز به جلسه‌ای مجزا برای بررسی مسائل مرتبط با بانوان و خانواده وجود دارد.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر به پروژه‌های حمایتی مانند برند «شهری نو» و «مادر سلام» در روستا‌ها و شهر‌های اطراف اشاره کرد و گفت: این برنامه‌ها با هدف حمایت از زنان و دختران اجرایی شده‌اند.

او همچنین از تمامی دانشجویان و فارغ‌التحصیلانی که در رشته‌های مختلف همکاری کرده‌اند، قدردانی کرد و تاکید نمود: در آینده نیز از بانوانی که در حوزه‌های سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی فعالیت دارند، حمایت ویژه‌ای به عمل خواهد آمد.

سلیمی در پایان ابراز امیدواری کرد که در آینده بتواند قشر بیشتری از دانشجویان و فعالان اجتماعی را در جریان سیاست‌گذاری‌های شورای شهر قرار دهد و در این زمینه تاکید کرد که همکاری با مسئولین دانشگاه آزاد و تشکل‌های دانشجویی از جمله برنامه‌های آینده اوست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->