۵۳۲ تن از علویان سوریه توسط هیئت تحریرالشام اعدام شدند آمادگی یمن برای ازسرگیری حمله به رژیم صهیونیستی چین: آمریکا یک‌جانبه از برجام خارج شده و باید با ایران وارد گفت‌و‌گو شود بازداشت یکی از فرماندهان حکومت بشار اسد در حمص سوریه گزارشگر سازمان ملل: هیچکس حق ندارد برای آینده فلسطینی‌ها تصمیم بگیرد فرانسه کشتار علویان سوریه را محکوم کرد واکنش عراقچی به ادعای ترامپ| نامه‌ای نگرفتیم دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان منهدم شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حزب‌الله به ادعا‌ها علیه این جنبش درباره تحولات سوریه واکنش نشان داد درگیری‌ها در سوریه ادامه دارد| اعدام میدانی غیرنظامیان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) زلنسکی به عربستان می‌رود پزشکیان: نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم ادامه پیشروی ارتش روسیه در «کورسک» رهبر انقلاب: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست + فیلم معرفی علی‌اکبر صالحی به عنوان رئیس بنیاد ایران‌شناسی پیغام ایران به روسیه: هرگز با شروط دولت ترامپ وارد مذاکره نمی‌شویم توسعه همکاری‌های دفاعی-امنیتی فیلیپین و کانادا عراقچی: مسئولیت اتفاقات سوریه با ترکیه است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) تصویب برنامه ضدتروریسم سازمان همکاری شانگهای تا سال ۲۰۳۰ لهستان به دنبال سلاح هسته‌ای است دولت آلمان خواستار توقف خشونت در سوریه شد تصمیم غیرمنتظره پاکستان برای اخراج افغان‌های مجاز تلاش مداوم دولت در تأمین ارز نیازهای ضروری مردم و کالاهای اساسی جولانی برای کنترل اوضاع سوریه ۳۰۰۰ تروریست خارجی استخدام کرد قاتل سابقه‌دار در آمریکا با جوخه آتش اعدام شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) حکم فرماندار مشهدمقدس صادر شد (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) کمیسیون‌های تخصصی مجلس میزبان ۱۰ وزیر از دولت خواهند بود
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: اخلاص، اخلاق و تواضع، سه ویژگی شخصیتی حجت‌الاسلام راشد یزدی است

  • کد خبر: ۲۹۹۸۸۸
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
آیت‌الله علم‌الهدی: اخلاص، اخلاق و تواضع، سه ویژگی شخصیتی حجت‌الاسلام راشد یزدی است
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: اینکه خطیب و روحانی به عنوان نوکر اهل‌بیت(ع)، بتواند در عرصه زندگی خود سازندگی شخصیت داشته باشد، اخلاق را رعایت کند و پایبند به اخلاص و تواضع باشد، ویژگی‌های برجسته‌ای است که همه آن‌ها در حجت‌الاسلام راشد یزدی دیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در آیین بزرگداشت حجت‌الاسلام کاظم راشد یزدی با عنوان «خطیب اخلاق و انقلاب» که به پاس بیش از نیم قرن مجاهدت تبلیغی این عالم برجسته، صبح امروز (چهارشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۳) در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد، اظهار کرد: اگرچه این مراسم با هدف تجلیل از شخصیت علمی و فضائل سازنده ایشان در عرصه‌های تربیتی برگزار شده است، اما زیربنای آموزشی و معرفتی هم دارد؛ زیرا برای همه ما این امکان فراهم شده تا با الگو قراردادن آقای راشد یزدی، دربرابر آینه محاسبه نفس قرار بگیریم و مزایا و معایب شخصیتی خود را در زی طلبگی بررسی کنیم.

وی افزود: همواره بهترین آینه برای بررسی کم‌وکیف زندگی هر فرد، زندگی‌نامه بزرگانی است که عمرشان را وقف وجود اقدس امام‎زمان(عج) کرده‌اند. زندگی آقای راشد یزدی، آینه شفاف و تمام‌نمای یک عالم دینی است که تمام عمر خود را صرف تبلیغ، تربیت و انسان‌سازی کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مقایسه مستمر خود با زندگی‌نامه بزرگان و نمونه‌های موفق تاریخ این مزیت را دارد که می‌توانیم بر این اساس به سیمای زندگی مؤثر و مثمر دست پیدا کرده و ایرادات و معایب را نیز در گذر زمان شناسایی و رفع کنیم.

وی با اشاره به نامه ۳۱ نهج‌البلاغه و توصیه امام علی (ع) به امام حسن مجتبی (ع) برای بهره‌گیری از سرگذشت و اخبار دیگران ادامه داد: این همان توصیه‌ای است که امیرمؤمنان به فرزندش امام مجتبی کرد و با این پیام، به همگان توصیه کرد تا منش و سیره بزرگان تاریخ را ملاک سنجش نیت‌ها، اقدامات و افکار خود قرار دهند؛ زیرا سرگذشت این افراد، آینه تمام‌نمایی است که می‌توان در پرتوی انعکاس آن به توسعه فردی دست پیدا کرد.

مبارز سیاسی، استاد تأثیرگذاری

آیت‌الله علم‌الهدی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ابعاد مختلف زندگی حجت‌الاسلام راشد یزدی تصریح کرد: در رأس همه خدمات ایشان مبارزه با رژیم ستم‌شاهی در دوران انقلاب اسلامی قرار دارد؛ به‌خصوص در زمانی که کوچک‌ترین احتمالی برای پیروزی انقلاب قابل‌تصور نبود و تراکم قدرت در نظام طاغوتی وابسته به استکبار، فضای کشور را تیره و تار کرده بود. اما آقای راشد با قدرتی فوق‌العاده، مبارزه را آغاز و آن را در تمام ساحت‌ها دنبال کرد.

وی تأکید کرد: دومین ویژگی خاص سیره حجت‌الاسلام راشد یزدی، اخلاص ایشان است. اینکه می‌بینید منبر‌های ایشان به شهرت و مقبولیت بسیار رسید و سیره ایشان به انسان‌سازی فراگیر ختم شد، به‌خاطر اخلاصی است که آقای راشد در زندگی دارند و الگوی عمل ما نیز باید همین باشد که با اخلاص عمل در عرصه زندگی، از فداکردن هیچ چیز در راه امام زمان (عج) دریغ نداشته باشیم.

امام جمعه مشهد گفت: ایشان در زندگی طولانی و بابرکت خود ثابت کرده که تابعیت از هیچ جریان سیاسی ندارد. اینکه خطیب از هیچ چیز نهراسد و هیچ قدرتی او را به تسلیم مجبور نکند، مزیت بزرگی است که ریشه در وظیفه‌شناسی دارد و در این صورت است که منبری به تأثیرگذاری خواهد رسید.

وی بیان کرد: سیره آقای راشد مملو از نکات آموزنده است. اینکه خطیب و روحانی به عنوان نوکر اهل‌بیت(ع)، بتواند در عرصه زندگی خود سازندگی شخصیت داشته باشد، اخلاق را رعایت کند و پایبند به اخلاص و تواضع باشد، ویژگی‌های برجسته‌ای است که همه آن‌ها در حجت‌الاسلام راشد یزدی دیده می‌شود. همین‌طور است که ایشان امروز به عنوان یک استاد مؤثر در عرصه‌های اجتماعی به حساب می‌آیند و با جذابیتی همراه با مزاح‌های ملیح در معاشرت‌های صمیمی، مخاطب را به این مبنا جذب می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->