جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

پنجره پرسپولیس باز شد

  • کد خبر: ۲۹۹۹۰۵
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
پنجره پرسپولیس باز شد
با پرداخت مطالبات نبیل باهویی از سوی فیفا و از محل درآمد‌های باشگاه پرسپولیس، پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس باز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس باز شد و باشگاه برای ثبت نام بازیکنان و اخذ مجوز بازی آنها مشکلی نخواهد داشت.

باشگاه پرسپولیس پیش از این از فیفا درخواست کرده بود، مطالبات نبیل باهویی را از محل اندوخته مالی نزد خود پرداخت کند. فیفا و بازیکن موافقت خود در این ارتباط را اعلام کردند و نبیل باهویی شماره حسابی را برای واریز اعلام نمود.

با توجه به این که شماره حساب اشتباه بود، مقرر گردید وی شماره حساب جدیدی را به فیفا اعلام نماید. فرم‌ها و نامه‌نگاری‌های مربوطه، توسط باشگاه و بازیکن بار دیگر تنظیم و برای فیفا ارسال شد. در واقع کار از طرف باشگاه پرسپولیس تمام شد. فیفا نیز با استفاده از بند‌های قانونی، این انتقال را انجام داد و بازیکن می‌بایست طی ۵ روز کاری تائیدیه دریافت وجه را به فدراسیون جهانی اعلام نماید. باشگاه طی تماسی با بازیکن، جویای این انتقال گردید که نبیل باهویی اعلام داشت؛ مبلغ فوق دریافت شده است و در اسرع وقت، تائیده خود را به فیفا اعلام خواهد کرد.

بر همین اساس، فیفا به ما اعلام کرده است که پول از حساب باشگاه پرسپولیس کسر شده است. این موضوع را طی نامه‌ای به بخش ذی‌ربط منتقل کردیم که در پی آن، پنجره نقل و انتقالاتی پرسپولیس باز شد. در این ارتباط، جا دارد از همکاری خوب امور بین‌الملل فدراسیون فوتبال به جهت تسریع امور تشکر کنیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->