تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با رئیس جمهور پزکشیان | قدردانی ایران از مواضع پاکستان یک ریزپرنده اسرائیل در شیراز منهدم شد انهدام سه پهپاد پیشرفته اسرائیلی در ایلام سه دانشمند حوزه هسته‌ای در حملات دیروز (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند عراقچی: تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشیگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا در روز یکشنبه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) لغو شد ظهره‌وند: در صورت حمایت کشور‌های عربی از اسرائیل، آن‌ها هم هدف عملیاتی ما خواهند بود | گروسی صلاحیت مدیریت آژانس را ندارد اینفوگرافی | مشخصات و ویژگی‌های پهپاد آرش ۲ انتصاب سرتیپ پاسدار سیدمجید موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همه چیز درباره موشک بالستیک «خیبر» (خرمشهر-۴) + مشخصات، ویژگی‌ها و عکس موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومان (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) اسامی سردارانی که در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند ۱۷۵ کشته و زخمی در حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پاسخ ایران به اسرائیل نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست ترامپ: ما همه چیز را می‌دانستیم | مذاکرات متوقف نشده است سردار شکارچی: وعده صادق ۳ نسبت به گذشته کوبنده‌تر بود + فیلم کنعانی: تقسیم نقش آمریکا با اسرائیل در تجاوز به ایران روشن است افشاگری میدل‌ایست‌آی درخصوص کمک آمریکا به اسرائیل رئیس شورای عالی استان‌ها: جمهوری اسلامی ایران این بار به گونه دیگری به رژیم صهیونیستی پاسخ خواهد داد شهادت سرداران ربانی و محرابی در حمله رژیم صهیونیستی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پهپاد آرش ۲ ارتش | دوربرد‌ترین پهپاد انتحاری جهان + تصویر انهدام اهدافی در اسرائیل با پهپادهای آرش ارتش جمهوری اسلامی ایران رسانه عبری: بزرگی کلاهک‌های انفجاری موشک‌های ایرانی شوکه کننده است بازگشایی حریم هوایی اردن به روی پروازهای ورودی و خروجی زبان بدن سخنگوی ارتش اسرائیل وقتی که با دستانی لرزان از انتقام ایران می‌گوید + فیلم جزئیات انفجار بامداد شنبه (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) در فرودگاه مهرآباد
سرخط خبرها

هشدار سازمان ملل: فلسطینیان با حملات هوایی زنده به گور می‌شوند

  • کد خبر: ۳۰۰۰۰۹
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۲
هشدار سازمان ملل: فلسطینیان با حملات هوایی زنده به گور می‌شوند
فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) اعلام کرد: شمال غزه در محاصره است و فلسطینیان با حملات هوایی زنده به گور می شوند. گرسنگی گسترده است و قحطی احتمالاً قبلاً وجود داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلیپ لازارینی رئیس آنروا روز چهارشنبه وقت محلی به کمیته چهارم سازمان ملل گفت: خطر فروپاشی آژانس آنروا، زندگی و آینده افراد و جوامع، ثبات منطقه و یکپارچگی سیستم چندجانبه ما را تهدید می‌کند.

او افزود: اسرائیل در سرپیچی آشکار از منشور ملل متحد، قطعنامه‌های مجمع عمومی و شورای امنیت، و دستورات الزام آور دادگاه لاهه، در تلاش است تا به طور یکجانبه پارامتر‌های قدیمی برای حل و فصل مساله اسرائیل و فلسطین را تغییر دهد.

لازارینی ادامه داد: ماه گذشته، پارلمان اسرائیل قانونی را تصویب کرد که می‌تواند در کمتر از سه ماه به عملیات آنروا در اراضی اشغالی فلسطین پایان دهد. این یک هدف صریحاً اعلام شده از جنگ در غزه را برآورده می‌کند.

این مقام سازمان ملل تصریح کرد: آنروا موظف است به طور مستقیم خدمات عمومی از جمله آموزش برای بیش از نیم میلیون کودک و مراقبت‌های سلامتی اولیه را به آنها ارائه دهد.

او تاکید کرد: آنروا یکی از قربانیان جنگ غزه است. حداقل ۲۴۳ کارمند آنروا کشته شده اند. برخی دیگر بازداشت شده اند که طبق گزارش آنها، کارمندان بازداشت شده شکنجه شده اند.

این مقام ارشد سازمان ملل ادامه داد: بیش از دو سوم از اماکن آنروا آسیب دیده یا ویران شده است.

رئیس آنروا تصریح کرد: گفته می‌شود که گروه‌های فلسطینی از جمله حماس و نیرو‌های اسرائیلی از اماکن ما برای مقاصد نظامی استفاده کرده اند. من به شدت، مکرراً و علناً این استفاده ادعایی از اماکن سازمان ملل را محکوم کرده ام.

لازارینی اضافه کرد: من همچنان خواستار پاسخگویی در مورد حملات به کارمندان، اماکن و عملیات سازمان ملل از طریق تحقیقات مستقل هستم.

او افزود: آژانس آنروا علاوه بر حملات در داخل اراضی اشغالی فلسطین، در معرض یک کارزار اطلاعات نادرست جهانی نیز قرار گرفته است.

این مقام سازمان ملل اضافه کرد: لابی‌های شدید دولت اسرائیل و گروه‌های وابسته، پارلمان‌ها و کشور‌های بزرگ حامی آنروا را هدف قرار داده است. حملات علیه آنروا با ادعا‌هایی مبنی بر تبانی یا نفوذ حماس به آژانس توجیه می‌شود. آنروا اتهامات نقض بی طرفی را بسیار جدی می‌گیرد.

او اضافه کرد: در حالی که ما در محیطی پر خطر فعالیت می‌کنیم، هرگونه نقض اثبات شده رویکرد بی طرفی خود را جدی می‌گیریم. بررسی مستقل بی طرفی آنروا نشان داد که آژانس چارچوب بی طرفی قوی تری نسبت به نهاد‌های مشابه دارد. آنروا - مانند نهاد‌های مشابه سازمان ملل متحد - توانایی پلیس، نظامی یا اطلاعاتی ندارد.

لازارینی ادامه داد: ما مکرراً از دولت اسراییل درخواست کرده‌ایم و پیشنهاد کرده‌ایم که شواهد خود را به اشتراک بگذارند. ما پاسخی دریافت نکرده ایم.

او گفت: آنروا نمی‌تواند به اتهاماتی رسیدگی کند که هیچ مدرکی برای آن ندارد. حماس بار‌ها و علناً آنروا به ویژه مدیریت ارشد آن را به تبانی با اشغالگران اسرائیل متهم کرده است.

این مقام سازمان ملل گفت: گزارش شده است که بیش از ۴۳ هزار نفر در غزه کشته شده اند. نزدیک به ۷۰ درصد زنان و کودکان هستند. هزاران نفر دیگر زیر آوار مانده اند یا تسلیم بیماری شده اند. تقریباً کل جمعیت غزه بار‌ها آواره شده اند.

لازارینی ادامه داد: «گروگان‌های (اسرا) اسرائیلی همچنان در اسارت وحشتناک هستند، من همچنان خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط آنها هستم.»

رئیس آنروا تاکید کرد: شمال غزه در محاصره است و فلسطینیان با حملات هوایی زنده به گور می‌شوند. گرسنگی گسترده است و قحطی احتمالاً قبلاً وجود داشته است. مقامات اسرائیلی اعلام کردند که مردم اجازه بازگشت به شمال غزه را نخواهند داشت.

او تاکید کرد: در سراسر غزه، ۶۶۰ هزار کودکی که باید در مدرسه باشند، چیزی بیش از چگونگی زنده ماندن یاد نمی‌گیرند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->