وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار سلامی خطاب به دشمنان: با ضرباتی سخت انتقام می‌گیریم

  • کد خبر: ۳۰۰۰۷۸
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
سردار سلامی خطاب به دشمنان: با ضرباتی سخت انتقام می‌گیریم
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به دشمنان گفت: شما نمی‌دانید که جریان باعظمت جهاد خاموش‌شدنی و پایان‌یافتنی نیست. چشم در چشم شما دوخته‌ایم و تا آخر با شما می‌جنگیم و اجازه نمی‌دهیم بر سرنوشت مسلمانان مسلط شوید. شما ضربات دردناکی را دریافت خواهید کرد؛ همچنان منتظر انتقام بمانید.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین سلامی صبح امروز (پنجشنبه، ۲۴ آبان ۱۴۰۳) در رزمایش بزرگ رزمی امنیتی نصرالله اظهار کرد: با تشکر از حاضران در این رزمایش به خصوص رزمندگان و یادگاران نسل مقتدر لشکر حضرت محمد رسول الله (ص) و فرماندهان و رزمندگان سپاه پیامبر عظیم الشان استان تهران و بسیجیان خاطرنشان کرد: یگان‌های فاطمی و امنیتی و تیپ‌های لشکر حضرت رسول (ص) و خواهران گرانقدری که در این هوای سرد اینجا حضور یافتند نشان دادند که بانوان جامعه ما در میادین جهاد همراه برادران خودشان حاضر و آماده هستند. از رسانه‌های کشور به ویژه رسانه ملی هم که این مراسم را پوشش داده‌اند تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: تاریخ ۴۷ ساله انقلاب اسلامی نشان داده که هر حادثه سخت و سهمگین تاریخی و رویداد بزرگ توسط حضور غیرتمندانه برادران و خواهران بسیجی قابل عبور است. با بسیج، تاریخ درخشانی را برای امت اسلام و ایران عزیز ساخته‌ایم. با بسیج از گذرگاه سخت یک جنگ هشت ساله که همه قدرت‌های مسلط جهانی بر علیه ایران دست در دست هم شدند عبور کردیم.

وی یادآور شد: با حرکت جهادی این ملت توانستیم از جنگ عبور کنیم. در نبرد فرهنگی نیز دشمن درصدد ربودن قلب‌ها و فکر‌های جوانان و ملت ایران بود، عبور کردیم. از فتنه سهمگین داخلی با حضور مقتدر بسیج عبور کردیم. بسیج لشکر مخلص خداست. انسان‌های پاکی که جهاد در راه خدا را بر ابا و ابنایشان ترجیح می‌دهند، هجرت می‌کنند و جهاد می‌کنند و سختی‌ها را آسان می‌کنند. در سیل راه را بر آب می‌بنند. در زلزله اولین کسانی هستند که به یاری مردم می‌شتابند و مردم را از آوار‌ها نجات می‌دهند. در بیماری کرونا یار و یاور مردم بودند؛ در قلب آن بیماری سخت، مقاوم ایستادند و حتی اجساد هموطنان خود را شست‌وشو کردند و به خاک سپردند. این فرشتگان آسمانی روی زمین قدرت و انسجام می‌آفرینند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: تا وقتی که بسیج این جمعیت بی‌انت‌ها از اسلام دفاع می‌کند و از ایران دفاع می‌کند و از منافع ملت بزرگ ایران و امنیت و عزت و آرامش امت اسلام دفاع می‌کند هیچ قدرتی در حد و اندازه قدرت‌های بزرگ امروز جهان به اندازه و وسعت امریکا و کشور‌های اروپایی و به وسعت رژیم کوچک و موقت صهیونیستی حتی وقتی با هم ائتلاف می‌کنند نمی‌توانند در برابر رودخانه خروشان مملو از جهاد و ایمان مقاومت کنند.

وی بیان کرد: امروز می‌بینید تمام قدرت‌های باطل در تقابل تاریخی در مقابل اسلام و مسلمانان صف کشیده‌اند و ارتش‌های مدرن عالم به کمک رژیم صهیونیستی آمده‌اند تا مسلمانان را تسلیم اراده خود کنند و بر سرنوشت آنان حاکم شوند و سرزمین‌های‌شان را اشغال کنند و هویت دینی آنان را به غارت ببرند. داستان تقابل امروز بین فلسطین و لبنان و ایران و یمن و عراق و سایر محیط‌های جهان اسلام در مقابل این جهان شرک‌آلود و پدیده منحوس صهیونیستی و متحدان غربی آنها تقابلی واقعی است. تاریخ در حال ساخته شدن و مقاومت انسان‌های مسلمان در برابر آنهاست.

وی اظهار کرد: هیچ جایی برای تسلیم مسلمانان در مقابل کفار و منافقان در تاریخ وجود ندارد و سرنوشت شما مثل جنگ خیبر خواهد شد. شما نمی‌توانید در مقابل مسلمانان مقاومت کنید هر چند که مسلمانان مظلوم را زیر آوار‌ها دفن می‌کنید، اما بدانید اگر ۴۰ هزار فلسطین را محاصره و شهید کردید ۱۰۰ هزار کودک فلسطینی متولد شده است. آنان مشق جهاد را از لحظه تولد خواهند آموخت و به محض توانایی، پرچم جهاد را در دست خواهند گرفت.

سلامی گفت: با همه زخمی که به جبهه جهاد زدید، اما آنان متحد و مصمم در میدان ایستاده‌اند و هر روز ضربات جبران‌ناپذیری را به شما می‌زنند. آنان در حال انتقام از ضرباتی هستند که شما به رهبر و فرماندهان و جوانانش زدید. شما نمی‌دانید که این جریان با عظمت خاموش شدنی و پایان یافتنی نیست. چشم در چشم شما دوخته‌ایم و تا آخر با شما می‌جنگیم و اجازه مسلط شدن شما در سرنوشت مسلمانان را نمی‌دهیم. انتقام خواهیم گرفت ضربات دردناکی را دریافت خواهید کرد منتظر بمانید.

وی گفت: وقتی شما جوانان در میدان هستید دشمن مجبور به ترک میدان است. تقابل نور با تاریکی را شاهدیم. هر جا نور ظهور می‌یابد ظلمت محکوم به فناست. جنس دشمن ما جنس تیرگی و باطل است و باطل هم محکوم به فناست.

وی در پایان از فرماندهان و رزمندگان بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تشکر کرد و گفت: به قوت نفس و قلب‌های مطمئن شما صاحب آرامش هستیم. این کشور به برکت شما امن و استوار و با ثبات و حرکت کننده به سمت قله‌های بزرگ قدرت و منزلت و پیشرفت و رفاه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->