۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

میزان مبتلایان به دیابت در ایران تا ۲۰ سال آینده دو برابر خواهد شد + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۰۱۷۵
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
میزان مبتلایان به دیابت در ایران تا ۲۰ سال آینده دو برابر خواهد شد + فیلم
همایش روز جهانی دیابت با هدف آگاه سازی جامعه از مرض قند و راهکار‌های کنترل این بیماری در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ همایش روز جهانی دیابت به کوشش یکی از مراکز درمانی شناسایی و کنترل دیابت، امروز جمعه ۲۵ آبان در مشهد برگزار شد و متخصصین دیابتولوژیست به ارائه نکاتی پیرامون کنترل و درمان مرض قند پرداختند.

تا ۲۰ سال آینده، جمعیت دیابتی‌های ایران ۲ برابر خواهد شد

دکتر علی اکبر رئوف، متخصص دیابتولوژی در حاشیه این همایش با اشاره به آمار‌های ابتلا به مرض قند عنوان کرد: میزان بیماری دیابت در کشور ما در افراد بالای ۲۰ سال متفاوت و بین ۱۰ تا ۱۲ یا ۱۴ درصد عنوان شده است و این آمار در استان‌های مختلف متفاوت است.

وی ادامه داد: خراسان رضوی هم جزو استان‌هایی است که درگیری زیادی با دیابت دارد. آنچه که واضح است این است که آمار‌های کنونی ظرف ۲۰ سال آینده دو برابر خواهد شد و بنابراین اگر اکنون اقدامات لازم را جهت پیشگیری از دیابت انجام ندهیم، در آینده اوضاع بدتر می‌شود.

رئوف به ضرورت آگاه سازی اجتماعی در قبال دیابت اشاره کرد و افزود: ما باید در واقع سطح اطلاع رسانی و آگاهی را بالا ببریم؛ زیرا عوارض ثانوی ابتلا به دیابت، چه از نظر ابتلا به بیماری‌ها و چه افزایش هزینه‌های ریالی درمان، آسیب‌های جبران ناپذیری برای فرد مبتلا به دیابت ایجاد خواهد کرد.

این متخصص غدد و دیابتولوژیست تصریح کرد: اگر بخواهیم مهمترین عارضه بیماری دیابت را نام ببریم، باید عنوان کنیم که ناراحتی قلبی، مهم‌ترین مشتق برای مبتلایان به دیابت است و ما فاکتوری بالاتر از قلب برای دیابت در دنیا هنوز نمیشناسیم. بیماری‌های قلبی و عروقی، شایع‌ترین علت مرگ انسان در دنیاست.

پیشگیری از ابتلا به دیابت با تغییر سبک زندگی و تغذیه

دکتر زهره شرکا، متخصص دیابتولوژی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با بیان اینکه دیابت بیماری‌ای است که واقعاً درمان قطعی ، اظهار کرد: یعنی فرد سالیان سال درگیر آن است. با این حال، اگر سبک زندگی سالمی داشته باشیم، به راحتی می‌توانیم بیماری را کنترل کنیم.

شرکا عنوان کرد: حال این سبک زندگی سالم شامل موارد مختلفی می‌شود؛ تغذیه مناسب، ورزش، مدیریت استرس و کنترل اعصاب، مدیریت خواب و...، فاکتور‌هایی هستند که در پیشگیری و کنترل دیابت موثر می‌باشند.

گفتنی است؛ در این برنامه جمعی از کارشناسان تغذیه رژیم‌های دیابتی، روانشناسان و فعالان عرصه پیشگیری از دیابت و غربالگری مرض قند به ارائه مشاوره با نظر پزشک برای مخاطبان پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->