پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

گاریدو شاکی از برنامه‌ریزی باشگاه پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۰۰۶۶۰
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۶
گاریدو شاکی از برنامه‌ریزی باشگاه پرسپولیس
سرمربی پرسپولیس از رفت و برگشت تیمش به قطر راضی نیست.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس در فاصله تقریبا یک هفته دو بازی در قطر مقابل تیم‌های الریان و الشرطه عراق پیش رو دارد و با تصمیم رضا درویش سرخپوشان بعد از بازی با الریان شبانه به تهران باز خواهند گشت و سه روز بعد مجدد راهی دوحه خواهند شد، اما خوان گاریدو با این نوع برنامه ریزی اصلا موافق نیست و تاکیدش این بوده که سرخپوشان در قطر بمانند، چون رفت و برگشت در مدت کوتاه سه روزه شاگردانش را کلافه خواهد کرد.

به هر جهت درویش به خاطر مشکلات مالی و کم کردن هزینه‌های سفر این برنامه ریزی را انجام داده و باید دید گاریدو در روز‌های آتی چه واکنشی در رسانه‌ها در این زمینه انجام خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->