شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

پاول تیل، بازیگر سریال «یک تپه درخت»، درگذشت + علت

  • کد خبر: ۳۰۰۹۷۶
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
پاول تیل، بازیگر سریال «یک تپه درخت»، درگذشت + علت
پاول تیل، بازیگر سریال «یک تپه درخت»، در سی‌وپنج‌سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پاول تیل، بازیگر سریال «یک تپه درخت»، در سی‌وپنج‌سالگی پس از مبارزه با سرطان درگذشت.

پاول تیل، بازیگری که به خاطر نقش تکراری‌اش در سریال تلویزیونی "یک تپه درخت" شناخته می‌شد، روز جمعه پس از مبارزه با سرطان درگذشت. نماینده تیل این خبر را به سی بی اس نیوز تایید کرد.

سوزان تولار والترز از آژانس استعداد‌های STW در بیانیه روز دوشنبه گفت: «استعداد فوق‌العاده او همراه با روحیه ملایمش، اثری ماندگار بر همه ما که خوش‌شانس بودیم او را بشناسیم، گذاشته است. فقدانی که در قلب‌هایمان احساس می‌کنیم غیرقابل اندازه‌گیری است.»

امیلیا تورلو، نامزد این بازیگر، در پستی اینستاگرامی روز یکشنبه، ادای احترامی به تیل کرد و او را «مهربان‌ترین، الهام‌بخش‌ترین، با انگیزه‌ترین، با نظم‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین مرد» خواند.

تورلو در این پست احساسی نوشت: «پاول، تو همدم روحم، شوهر آینده‌ام، تکیه‌گاهم و آینده‌ام بودی. تو ریه‌هایم را با خنده، شکمم را با پروانه‌ها و قلبم را با عشق پر کردی. تو خیلی زود در نبردی که با شجاعت تمام جنگیدی، کم آوردی. اگرچه بخشی از من هم با تو مُرد، قول می‌دهم برای پیدا کردن شادی در زندگی همان‌قدر سخت بجنگم که تو برای زندگی هر روز جنگیدی. دنیا خوش‌شانس است که حتی لحظه‌ای با پاول تیل گذرانده و من خوش‌شانس‌ترین فرد هستم، چون توانستم تو را مال خودم بنامم. برای همیشه دوستت خواهم داشت.»

سوفیا بوش گفت: «من از شنیدن خبر درگذشت پاول تیل بسیار غمگین شدم. ما تازه شروع به تماشای قسمت‌های او در OTH در پادکست ["ملکه‌های درام"]کردیم و او استعداد فوق‌العاده‌ای داشت.»

لنز با تیل در "یک تله درخت" و در یک تولید موزیکال "دفترچه یادداشت" کار کرد.

او در پستی اینستاگرامی نوشت: "او خیلی جوان بود که بمیرد. خیلی جوان. من ناراحتم. پاول، زمان تو اینجا مثل یک عاشقانه تابستانی برای همه ما بود که تو را می‌شناختیم، مخصوصاً اگر فقط برای یک فصل. پرشور، هیجان‌انگیز، عمیقاً تاثیرگذار و فراموش‌نشدنی. "

تیل همچنین در "سواحل بیرونی" و "پله‌ها" ظاهر شد. او همچنین بخشی از بازیگران "شکارچیان همسران" بود که انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۵ اکران شود.

منبع: برترین‌ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->