بنیادی فر و حیدری، گزینه های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟ پخش زنده بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین روشنک: دربی پنجشنبه برگزار می‌شود شرط گذاری‌های عجیب ماتزاری برای مدیران استقلال نتیجه بازی اینتر و جنوا در سری آ+ فیلم خلاصه بازی| اینتر صدرنشین شد نتیجه و ویدیو گل‌های بازی بارسلونا و لاس پالماس| ارتش فلیک روی دور برد نه درویش پرسپولیس را گردن می‌گیرد و نه کارتال! کارتال شاکی از عملکرد گندوز انصاری‌فرد، همچنان مشکل اصلی پرسپولیس دربی در آستانه تعویق ویدئو خلاصه بازی استقلال و نساجی در هفته بیستم لیگ برتر (۴ اسفند ۱۴۰۳) نتیجه بازی استقلال و نساجی در هفته بیستم لیگ برتر (۴ اسفند ۱۴۰۳) | آبی‌ها روی نوار برد تیم‌داری فرش‌آرا منتظر یک تصمیم نیمکت‌نشینی کنعانی برای دربی
سرخط خبرها

نگرانی دنیا مالی از وضعیت تیم امید ایران

  • کد خبر: ۳۰۱۰۷۱
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۷
نگرانی دنیا مالی از وضعیت تیم امید ایران
وزیر ورزش و جوانان نیز نسبت به آینده تیم امید ایران که بیش از ۵۰ سال است راهی المپیک نشده به شدت حساس است.

گروه ورزش | شهرآرانیوز، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان نسبت به عملکرد تیم امید ایران به شدت حساس است. او که باید بر عملکرد فدراسیون فوتبال نیز نظارت داشته باشد درباره لزوم توجه به تیم امید ایران گفت: «روزی که به عنوان وزیر ورزش وارد ساختمان وزارت شدم یکی از موضوعاتی که در دستور کار قرار دادم بحث تیم امید بود که خوشبختانه این کار مورد استقبال کمیته ملی المپیک هم قرار گرفت. در همین راستا بحث آماده‌سازی تیم امید به‌طور کامل به فدراسیون فوتبال واگذار شد. تیم امید ما ۵۰ سال است که به المپیک نرفته است. البته این‌طور نیست که بگوییم ما بضاعت نداریم، اتفاقاً ما همیشه در فوتبال جزو برترین‌ها بودیم، اما وقتی سبک مدیریتی ناهماهنگی ایجاد می‌کند و قطعاً ما هم آسیب خواهیم دید. اتفاق خوبی نیست که ما در آسیا به تیم‌های نه‌چندان مطرح ببازیم.»

گفته می‌شود وزارت ورزش و جوانان قصد دارد بودجه مناسبی را در اختیارفدراسیون فوتبال قرار دهد تا به اوضاع نا بسامان تیم امید رسیدگی کند. درهمین راستا نشست‌هایی نیز میان مسئولان فدراسیون فوتبال و وزیر ورزش و جوانان برگزار شده است. این نشست‌ها را میرشاد ماجدی، رئیس هیات فوتبال استان تهران و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال شخصا دنبال کرده است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->