دیدار رئیس سازمان سینمایی با رئیس انجمن فیلمسازان روسیه

  • کد خبر: ۴۴۸۰۰۴
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۵
رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی
رئیس سازمان سینمایی و رئیس انجمن فیلمسازان روسیه بر تقویت تعاملات سینمایی و فرهنگی میان دو کشور تأکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، در این دیدار میخالکوف، بازیگر و کارگردان برنده جایزه اسکار اهل روسیه که به عنوان مشاور رییس جمهور و رئیس انجمن فیلمسازان‌روسیه نیز مسئولیت دارد در سخنانی با تمجید از جایگاه سینمای ایران در عرصه بین‌المللی گفت: هنر هفتم در سرزمین معنوی ایران تنها ابزاری برای سرگرمی نیست و به همت و خلاقیت هنرمندان بومی در این سرزمین هنرصنعت سینما به مدیومی برای انتقال مفاهیم عالی انسانی، اخلاقی و عرفانی بدل شده است.

وی با تحسین مقاومت مثال‌زدنی ایران در جنگ‌های تحمیلی اخیر اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه ملتی مقاوم و مقتدر امروز به الگویی برجسته برای آزادی‌خواهان جهان در اقصی‌نقاط دنیا تبدیل شده است و توجهات به اخبار و نخبگان و سینمای آن بیش از پیش معطوف شده است. فیلمساز برجسته روسی و برنده اسکار و جوایز معتبر سینمایی مانند شیرطلایی جشنواره ونیز با اشاره به سابقه حضور هنرمندان ایرانی در رویداد بین‌المللی «پروانه الماسی» گفت: پاییز سال گذشته فیلم‌های سینمایی «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی، «در آغوش درخت» به کارگردانی بابک خواجه پاشا و «موی دخترم» به کارگردانی حسام فرهمند از سوی ایران در این فستوال شرکت داشتند که تعامل هنرمندان ایرانی با این جشنواره امسال نیز برقرار است.

خالق آثار ماندگاری، چون «نزدیک بهشت» و «آفتاب سوخته» در پایان پیروزی‌های ایران در جبهه مبارزه با کودک‌کشان مستکبر جهانی را تحقق وعده پیامبران الهی دانست و افزود: انسان متعالی در سایه هیچ جنگ و بحرانی و دوره‌ای از غایت خویش غافل نیست که این بیان و عقیده امروز در موفقیت‌های بی‌شمار و پیروزی‌های ملت بزرگ ایران تفسیر و نمود عیان دارد.

میخالکوف بار دیگر ضمن همدردی با مردم ایران برای گسترش ارتباطات سینمایی بین دو کشور و همکاری‌های جشنواره‌ای و تولید مشترک اظهار آمادگی کرد.

رائد فریدزاده هم ضمن سپاس از همدردی و همراهی آقای میخالکوف در دو جنگ تحمیلی اخیر با تشریح فجایع میناب و لامرد و شهادت کودکان مظلوم بر اهمیت نقش روایت گری سینما در به تصویر کشیدن این جنایت در تولیدات مشترک تاکید کرد.

وی بر همکاری و فعالیت مشترک بیناجشنواره‌ای و همچنین حوزه آموزش و پژوهش با دانشگاه‌های تخصصی و انجمن سینمای جوانان ایران اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد تا رویداد‌های مشترک بتواند به فهم و درک بهتر منتج شود.

در این دیدار حسین دیوسالار، معاون توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و عبدالرضا راشد رایزن فرهنگی ایران در مسکو نیز حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.