اعتراض اعضای کنگره آمریکا به اسرائیل: فورا حملات به سوریه را متوقف کنید سرلشکر موسوی: ما که باقی ماندیم باید قدردان شهدا باشیم گوترش: درباره توافق هسته‌ای ایران مذاکره کنید قالیباف: رژیم صهیونیستی نازیسم قرن ۲۱ است | مردم ایران در دهان نتانیاهو زدند رئیس شورای عالی سیاسی یمن: حملات اسرائیل به صنعا شکست خورد پزشکیان: ثبات قدم ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه به جهان ثابت شد یک مقام ارشد ایرانی: ایران تحت فشار تسلیم نخواهد شد واکنش روسیه به آغاز فرآیند مکانیسم ماشه توسط اروپا پیام رئیس‌مجلس درباره طرح کالابرگ | قالیباف: دولت هرچه زودتر طرح کالابرگ الکترونیک را اجرا کند رویترز: روسیه و چین پیش نویس قطعنامه تمدید برجام را آماده کردند نمایندگی ایران در سازمان ملل: اعضای شورای امنیت در لحظه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارند واکنش آمریکا به آغاز فرآیند مکانیسم ماشه توسط تروئیکای اروپا زمان تشکیل جلسه شورای امنیت درباره ایران مشخص شد | دستور جلسه؛ آغاز فرایند فعال سازی مکانیسم ماشه (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا ترور رهبران انصارالله یمن صحت دارد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) دریافت نامه تروئیکای اروپایی توسط رئیس شورای امنیت تایید شد بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به آغاز فرآیند اسنپ‌بک توسط سه کشور اروپایی دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان فردا به تهران می‌آید (۷ شهریور ۱۴۰۴) فرانسه: اسنپ‌بک به‌معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست آکسیوس مدعی فعال‌سازی «اسنپ‌بک» علیه ایران شد | اروپا شرط گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) تماس تلفنی وزرای خارجۀ ۳ کشور اروپایی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی (۶ شهریور ۱۴۰۴) حملات اسرائیل علیه پایتخت یمن (۶ شهریور ۱۴۰۴) الحوثی: اسرائیل از کشتار جمعی کودکان لذت می‌برد | شهادت ۲۹۶۰ نفر از ابتدای شروع کمک‌های انسانی در غزه روسای کره شمالی، روسیه و ایران در رژه چین حضور پیدا می‌کنند سخنگوی سپاه: بیش از ۶۰ درصد افکار عمومی منطقه، ایران را پیروز جنگ می‌دانند ابراز علاقه پزشکیان به همکاری سازنده با چین رئیس‌جمهور، تکلیف ما و کلام معیار رهبر معظم انقلاب آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر و روستا از ۲۱ دی ماه ۱۴۰۴ | ۲۰ مهرماه آخرین زمان برای استعفای دواطلبان دولتی
سرخط خبرها

مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی رژیم صهیونیستی زیر آتش حمله پهپادی حزب الله

  • کد خبر: ۳۰۱۲۹۵
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹
مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی رژیم صهیونیستی زیر آتش حمله پهپادی حزب الله
مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد پایگاه «شراگا» مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال شهر اشغالی عکا را با چند پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب الله لبنان با انتشار بیانیه کوتاهی تاکید کرد که در راستای حمایت از ملت مبارز فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آن و همچنین دفاع از کشور و ملت لبنان، ساعت ۶ و ۱۵ دقیقه پایگاه «شراگا» مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال شهر اشغالی عکا را با چند پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.

حزب الله لبنان تاکید کرد پهپاد‌های مذکور، به دقت به اهداف موردنظرشان اصابت کرده‌اند.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین ساعت ۱۲ ظهر امروز شهر صفد در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد.

حزب الله همچنین از دو بار حمله موشکی رزمندگانش به مواضع نیرو‌های ارتش اشغالگر در جنوب شهر خیام در جنوب لبنان خبر داد.

این در حالی است که ساعاتی پیش منابع صهیونیستی از نفوذ پهپاد‌های حزب الله به مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

منابع خبری در این باره اعلام کردند که چند پهپاد وارد مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی شده و صدای آژیر خطر در نهاریا، عکا و حیفا نیز به صدا درآمدند.

ارتش رژیم اسرائیل هم اعلام کرد که یک جسم مشکوک از خاک لبنان پرتاب شده و باعث به صدا درآمدن آژیر‌های خطر شده است و نیروی هوایی ارتش این رژیم درحال تعقیب این جسم است.

یدیعوت آحارنوت نیز ضمن تایید این خبر اعلام کرد که پهپادی از خاک لبنان پرتاب شده و همچنان به سمت جنوب سرزمین‌های اشغالی درحال حرکت است.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که برآورد ارتش رژیم صهیونیستی این است که چندین پهپاد از خاک لبنان پرتاب شده و وارد سرزمین‌های اشغالی شده اند.

مقاومت اسلامی لبنان روز گذشته (سه‌شنبه) نیز در ۳۴ عملیات مختلف، مواضع، نیروها، تجهیزات، شهرک‌های صهیونیست نشین، پایگاه‌ها و پادگان‌های رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.

 ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه دوم مهر، حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد. این جنبش، طی روز‌ها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صد‌ها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده است و همزمان به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.

وزارت بهداشت لبنان روز سه‌شنبه اعلام کرد که شمار شهدای این کشور از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکنون به سه هزار و ۵۴۴ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۱۵ هزار و ۳۶ تن رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->