حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس
سرخط خبرها

مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی رژیم صهیونیستی زیر آتش حمله پهپادی حزب الله

  • کد خبر: ۳۰۱۲۹۵
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹
مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی رژیم صهیونیستی زیر آتش حمله پهپادی حزب الله
مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد پایگاه «شراگا» مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال شهر اشغالی عکا را با چند پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب الله لبنان با انتشار بیانیه کوتاهی تاکید کرد که در راستای حمایت از ملت مبارز فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آن و همچنین دفاع از کشور و ملت لبنان، ساعت ۶ و ۱۵ دقیقه پایگاه «شراگا» مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال شهر اشغالی عکا را با چند پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.

حزب الله لبنان تاکید کرد پهپاد‌های مذکور، به دقت به اهداف موردنظرشان اصابت کرده‌اند.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین ساعت ۱۲ ظهر امروز شهر صفد در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد.

حزب الله همچنین از دو بار حمله موشکی رزمندگانش به مواضع نیرو‌های ارتش اشغالگر در جنوب شهر خیام در جنوب لبنان خبر داد.

این در حالی است که ساعاتی پیش منابع صهیونیستی از نفوذ پهپاد‌های حزب الله به مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

منابع خبری در این باره اعلام کردند که چند پهپاد وارد مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی شده و صدای آژیر خطر در نهاریا، عکا و حیفا نیز به صدا درآمدند.

ارتش رژیم اسرائیل هم اعلام کرد که یک جسم مشکوک از خاک لبنان پرتاب شده و باعث به صدا درآمدن آژیر‌های خطر شده است و نیروی هوایی ارتش این رژیم درحال تعقیب این جسم است.

یدیعوت آحارنوت نیز ضمن تایید این خبر اعلام کرد که پهپادی از خاک لبنان پرتاب شده و همچنان به سمت جنوب سرزمین‌های اشغالی درحال حرکت است.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که برآورد ارتش رژیم صهیونیستی این است که چندین پهپاد از خاک لبنان پرتاب شده و وارد سرزمین‌های اشغالی شده اند.

مقاومت اسلامی لبنان روز گذشته (سه‌شنبه) نیز در ۳۴ عملیات مختلف، مواضع، نیروها، تجهیزات، شهرک‌های صهیونیست نشین، پایگاه‌ها و پادگان‌های رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.

 ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه دوم مهر، حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد. این جنبش، طی روز‌ها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صد‌ها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده است و همزمان به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.

وزارت بهداشت لبنان روز سه‌شنبه اعلام کرد که شمار شهدای این کشور از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکنون به سه هزار و ۵۴۴ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۱۵ هزار و ۳۶ تن رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->