مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۱۳۵۴
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵
آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳)
دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری مشهد از امروز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد شروع به کار می‌کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ دوازدهمین دوره نمایشگاه تخصصی خدمات شهری و حمل‌ونقل مشهد از تاریخ اول تا چهارم آذرماه سال جاری برگزار خواهد شد. زمان بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ تعیین شده است و شرکت مدیریت رویداد و شرکت رونق، متولی برگزاری این نمایشگاه هستند. مراسم افتتاحیه این نمایشگاه امروز، یکم آذرماه، ساعت ۱۷ برگزار خواهد شد.

محل برگزاری نمایشگاه، سالن‌های فردوسی و عطار و فضای باز نمایشگاه خواهد بود و در مجموع در فضایی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع، ۸۰ شرکت از استان‌های مختلف شامل ۲۰ شرکت از خراسان رضوی و مابقی از استان‌هایی چون تهران، اصفهان، آذربایجان شرقی، سمنان، مازندران، خوزستان، قم، خراسان جنوبی و همدان حضور خواهند داشت؛ این در حالی است که در سال گذشته، فقط ۲۰ شرکت حضور داشتند.

فعالیت شرکت‌ها در این نمایشگاه در حوزه‌هایی مانند خودرو‌های حمل‌ونقل برقی، ماشین‌آلات بازیافت، تجهیزات ترافیکی، مبلمان شهری، سیستم‌های تصفیه آب و فاضلاب، ماشین‌آلات راه‌سازی و راهداری و فناوری‌های نوین خدمات شهری است.

در این نمایشگاه آخرین دستاورد‌ها و فناوری‌های نوین در حوزه خدمات شهری و حمل‌ونقل به نمایش گذاشته می‌شود. این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای معرفی دستاورد‌ها و برنامه‌های در دست اقدام معاونت عمران، حمل‌ونقل و ترافیک است. علاوه بر سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته، تعدادی از شرکت‌های پیمانکاری بخش خصوصی نیز که در حوزه عمران و حمل‌ونقل با شهرداری همکاری دارند، به معرفی محصولات و خدمات خود خواهند پرداخت.

هدف از شرکت در این نمایشگاه، اطلاع‌رسانی به شهروندان درباره اقدامات و دستاورد‌های شهرداری در حوزه حمل‌ونقل و جابه‌جایی است. همچنین در این نمایشگاه، تجهیزات و سامانه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مرتبط با خدمات‌رسانی، تکنولوژی‌های نوین، و نتایج مهندسی معکوس در حوزه حمل‌ونقل شهری ارائه خواهد شد.

سامانه‌های هوشمند و فناوری‌های مورد استفاده در شهر هوشمند نیز در این نمایشگاه به نمایش گذاشته خواهد شد تا بازدیدکنندگان با چشم‌انداز آینده خدمات شهری آشنا شوند. این نمایشگاه فرصتی برای تعامل بیشتر با مردم و ارائه چشم‌انداز‌های نوین در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهری است.

برنامه‌های جنبی نمایشگاه شامل نشست‌های تخصصی معاونین محیط زیست کلان‌شهرها، دوره‌های آموزشی آبیاری سبز و مدیریت پسماند، بازدید هیئت‌های خارجی و داخلی، و رونمایی از محصولات جدید در حوزه خدمات شهری است.

کارکرد پهپاد آتش‌نشانی و نشست معاونین حمل‎ونقل کلان‌شهر‌های کشور نیز در این رویداد پیش‌بینی شده است.

امسال برای اولین بار، از دستگاه ریشه‌کن که ساخت داخل بوده و نتیجه مذاکرات سال گذشته با یک شرکت دانش‌بنیان داخلی است، در نمایشگاه رونمایی می‌شود. این دستگاه جایگزین نمونه وارداتی خواهد شد و امکان بومی‌سازی در سایر حوزه‌های تخصصی نیز مورد توجه قرار گرفته است.

شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در این دوره نقش پررنگی ایفا می‌کنند. از طریق مرکز نوآوری و خلاقیت شهرداری، حداقل پنج شرکت دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند که بعضی از این شرکت‌ها به حوزه‌هایی چون ساخت پهپاد‌های آتش‌نشان و تجهیزات پیشرفته خدمات شهری پرداخته‌اند.

آغاز دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یک آذر ۱۴۰۳)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->