آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موضوع میدان بار مرکزی مشهد به‌زودی حل خواهد شد

  • کد خبر: ۳۰۵۳۷۱
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
  • ۲
موضوع میدان بار مرکزی مشهد به‌زودی حل خواهد شد
مدیرعامل سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد گفت: اتفاقی که پیگیر آن هستیم، میدان بار مرکزی است. بعد از چند فراخوان و بازدید زمین، در صورت تأیید، موضوع میدان بار مرکزی نیز مرتفع خواهد شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن کلیدری امروز (۲۴ آذر ۱۴۰۳) در نشست خبری با موضوع رویداد چله‌بازار که در سالن شهدای شهرداری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: روز اول در رویداد چله‌بازار، اقلام و کالاهای اساسی با ۴۰ درصد تخفیف عرضه خواهد شد.

وی بیان کرد: در سه مکان سطح شهر شامل فروشگاه میوه «شهرما» جانباز، فروشگاه میوه سیدرضی ۵۸ و ابتدای بولوار دستغیب، عرضه مستقیم محصولات کشاورزی را داریم و سیب و انار با قیمت تمام‌شده برای کشاورز به اضافه هزینه حمل عرضه می‌شود.

کلیدری افزود: در تمام بازارهای «شهرما»، گوشت گرم به صورت هفتگی با قیمت تنظیم‌بازار عرضه می‌شود. توزیع شکر، مرغ و برنج را نیز در فروشگاه‌های شهرما داریم.

مدیرعامل سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد با بیان اینکه سال گذشته اتفاقات خوبی در سازمان رقم خورد، عنوان کرد: تلویزیون‌های شهری یا دیجیتال‌بوردها یکی از اقدامات بود که سه بسته ده‌تایی را به صورت مزایده واگذار کردیم تا به جای بیلبوردها، از تلویزیون‌های شهری استفاده شود. برنامه ما این است که ۱۱۹ تابلوی تبلیغاتی را به این سمت ببریم و الان ۳۰ تابلو به صورت آزمایشی اجرا شده است.

موضوع میدان بار مرکزی مشهد به زودی حل خواهد شد

وی ادامه داد: تبلیغات حجمی شهری به صورت آزمایشی در چند نقطه شهر انجام شده و قرار شد در این خصوص به جمع‌بندی برسیم. جمعه‌بازار قدیم خودرو باید تحویل می‌شد که تخلیه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به صورت موقت سازمان‌دهی شد. نگاه ما این است که در کوتاه‌ترین زمان، زمین ۱۹ هکتاری را به صورت نهایی به بازار خودرو اختصاص دهیم.

کلیدری خاطرنشان کرد: کمیسیون بند ۲۰ یکی از اقدامات خوب بود که ۴ هزار پرونده تخلف بررسی شد. اتفاق خوب دیگری که پیگیر آن هستیم، میدان بار مرکزی است. بعد از چند فراخوان و بازدید زمین، در صورت تأیید، موضوع میدان بار مرکزی نیز مرتفع خواهد شد. سامان‌دهی بازار دانش که دغدغه شهروندان بود، انجام شد و همه عزیزان به صورت گردشی در بازارهای دیگر فعال هستند.

مدیرعامل سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد اضافه کرد: کار خوب دیگری که در کلان‌شهر مشهد انجام شده و در این زمینه پیشرو هستیم، انبارهای ضایعات است. این موضوع بررسی شد و سه مکان در حاشیه شهر مشهد با ۳۵۰ واحد به انبارهای ضایعات اختصاص پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه دکه‌های مطبوعاتی اتفاقات خیلی خوبی رخ داده است، تصریح کرد: مکاتباتی را با بسیاری از سازمان‌ها داشتیم و قرار است این دکه‌ها با نگاه جدید کیوسک شهری اجرا شود که یک نمونه را در خیابان احمدآباد اجرا کردیم. نگاه مطبوعاتی دکه‌ها باید حفظ شود و در کنار آن تجمیع خدمات را داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
قاسم.قربانی09159050315
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
0
0
,سلام.قراربودسال.گذشته.کلنگ.میدان.بارزده.بشه
قاسم.قربانی09159050315
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۳
1
0
,سلام.قراربودسال.گذشته.کلنگ.میدان.بارزده.بشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->