احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟ مشکل کارفرمایان در ارسال لیست بیمه فروردین ۱۴۰۴ | تأمین‌اجتماعی: سیستم در حال به‌روزرسانی‌ است یارانه حکمت بازنشستگان نیرو‌های مسلح از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد واریز متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان کشوری از امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز شد ابلاغ رسمی دستورالعمل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت | معوقات متناسب‌سازی حقوق امسال پرداخت می‌شود نقش شاهان در اسلامبول ترک تحرک! راهکارهایی برای داشتن زمینی عاری از هرگونه زباله و پسماند | رؤیای زمین پاک تصادف شدید موتورسیکلت و پراید در فریمان با ۶ مصدوم (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال وقوع سیلاب طی ساعات آینده در شمال‌غرب کشور (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است

  • کد خبر: ۳۰۱۳۵۵
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸
اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است
رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران از اشراف اطلاعاتی عملیات انتظامی در امنیت اجتماعی خبر داد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، سرتیپ پاسدار غلامرضا رضائیان در آیین تکریم و معارفه رئیس پلیس اطلاعات خراسان رضوی، اظهار کرد: طرح‌های انتظامی با اشراف شناختی و اطلاعاتی و همچنین پیوست‌های رسانه‌ای، روند اجرایی و اقتداری مطلوبی را سیر می‌کند.

وی افزود: هوشیاری و آمادگی و بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت‌های اطلاعاتی یک ضرورت و فرصت، برای پیشبرد موفق مأموریت‌های پلیسی است.

رئیس سازمان اطلاعات فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: سازمان اطلاعات فراجا در مسیر هوشمندی و روزآمدی، گام‌های مؤثری برداشته است و در این حرکت، مشارکت فعال و ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، در تحکیم نظم و امنیت عمومی نقش و سهم بسزایی دارد.

سرتیپ پاسدار محمدکاظم تقوی، فرمانده ارشد انتظامی استان خراسان رضوی نیز در این آیین، پلیس اطلاعات را بازوی توانمندی برای فرماندهی انتظامی برشمرد و گفت: توسعه فناورانه در بهره‌مندی از اطلاعات، محور اشراف اطلاعاتی در انجام مأموریت‌های پلیسی است و باید در این عرصه، با برنامه‌ریزی و تهدیدشناسی روزآمد گام برداریم.

در این مراسم، از خدمات شایسته «سرهنگ امید نودهی» تکریم و «سرهنگ محمد طاهری» به عنوان رئیس پلیس اطلاعات خراسان رضوی معرفی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->