نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صیهونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری
سرخط خبرها

کمبود سوخت تمامی بیمارستان‌های غزه را تهدید می‌کند

  • کد خبر: ۳۰۱۶۳۱
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۸
کمبود سوخت تمامی بیمارستان‌های غزه را تهدید می‌کند
وزارت بهداشت فلسطین در نوار محاصره شده غزه هشدار داد تمام بیمارستان‌های غزه به دلیل کمبود سوخت، ظرف ۴۸ ساعت کار خود را متوقف می‌کنند یا خدمات خود را کاهش می‌دهند، زیرا رژیم صهیونیستی اجازه ورود سوخت به نوار غزه را نمی‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، «مروان الهمص» مدیرکل بیمارستان‌های صحرایی غزه در نشست خبری وزارت بهداشت در شهر خان یونس در جنوب غزه هشداری فوری در این زمینه داد و گفت به دلیل کمبود سوخت کل بیمارستان‌ها در نوار غزه کار خود را متوقف می‌کنند یا خدمات آنها کاهش می‌یابد، زیرا اشغالگران مانع از ورود سوخت مورد نیاز برای راه‌اندازی آنها می‌شوند.

وی از نهاد‌های بین‌المللی خواست از حکم دادگاه کیفری بین‌المللی درباره توقف جنگ نسل‌کشی در نوار غزه بهره‌مند شوند و هر آنچه نوار غزه از نظر سوخت، دارو و سایر نیاز‌های اولیه نیاز دارد، وارد کنند و به سراسر غزه مخصوصا شمال آن، هیئت‌های پزشکی اعزام کنند.

مدیر بیمارستان‌های صحرایی وزارت بهداشت غزه، پس از هدف قرار دادن ژنراتور برق و ایستگاه اکسیژن توسط ارتش رژیم صهیونیستی، هشدار داد که خطر مرگ همه بیماران و کادر پزشکی بیمارستان کمال عدوان را تهدید می‌کند.

الهمص به تلویزیون عرب گفت: «اشغالگران به عمد مردم را به صحنه‌هایی مانند حمله به بیمارستان‌ها و بمباران انبار‌ها با حضور کارکنان سازمان بهداشت جهانی عادت می‌دهند.»

وی معتقد است که اشغالگران تلاش می‌کنند تا صحنه‌های از کار افتادن موسسات و سیستم‌های بهداشتی در شمال غزه را به نمایش بگذارند تا بر اساس «طرح ژنرال‌ها» بر ساکنان باقی‌مانده فشار بیاورند که از آنجا کوچ کنند.

وی تاکید کرد که «در حال حاضر حتی یک آمبولانس یا خودروی دفاع مدنی در شمال نوار غزه وجود ندارد، زیرا اشغالگران اصرار دارند آنها را از کار بیندازند».

از ابتدای جنگ مستمر رژیم صهیونیستی در غزه و به دلیل کمبود سوخت لازم برای استفاده از ژنراتور‌ها و دیگر تجهیزات بیمارستانی، و نیز کمبود قابل توجه لوازم پزشکی، بیمارستان‌های غزه با تهدید توقف کامل خدمات‌رسانی مواجهند. زیرا رژیم صهیونیستی در چارچوب جنگ نسل‌کشی در غزه همچنان سیاست محاصره این باریکه را اجرایی می‌کند. درواقع، بیشترین تعداد بیمارستان‌های غزه در مناطق مختلف آن تعطیل شده‌اند و بقیه بیمارستان‌ها هم خدمات‌رسانی حداقلی دارند.

پیشتر، وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه‌ای هشدار داد نیرو‌های اشغالگر بار دیگر بیمارستان کمال عدوان را در شمال غزه هدف گرفتند که در نتیجه آن ۶ تن از کادر پزشکی این بیمارستان زخمی شدند.

این وزارتخانه اعلام کرد در این حمله رژیم صهیونیستی، ژنراتور اصلی برق بیمارستان کمال عدوان و مخازن آب آن منهدم شدند و در نتیجه بیمارستان بدون اکسیژن و آب مانده است. این امری خطری جدی برای سلامت بیماران و کادر پزشکی است که ۸۰ بیمار و زخمی را پذیرش کرده است و هشت تن هم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->