ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت
سرخط خبرها

وزیر امور اقتصادی و دارایی به عربستان سفر خواهد کرد

  • کد خبر: ۳۰۱۸۶۲
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
وزیر امور اقتصادی و دارایی به عربستان سفر خواهد کرد
وزیر امور اقتصادی و دارایی برای شرکت در اجلاس سالانه سرمایه‌گذاری جهانی (WIPA) با حضور شرکت‌های سرمایه‌گذاری از ۱۰۰ کشور، به عربستان می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالناصر همتی برای شرکت در بیست‌وهشتمین اجلاس سالانه انجمن آژانس‌های تشویق سرمایه‌گذاری (WIPA)، دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) به عربستان سفر می‌کند.

این اجلاس در تاریخ ۲۵ تا ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ در ریاض با موضوع «بهره‌گیری از تحول دیجیتالی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری با مقیاس رشد پایدار» برگزار می‌شود؛ کنفرانس جهانی سرمایه‌گذاری یک رویداد بین‌المللی است که به ترویج سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی (اف. دی. آی) تجارت و فناوری می‌پردازد.

اجلاس یاد شده فرصتی برای بحث و گفتگو در مورد سیاست‌گذاری بین سیاست‌گذاران و سرمایه‌گذاران نهاد‌های تجاری و آژانس‌های حمایت از سرمایه‌گذاری برای رسیدگی به چالش‌ها و فرصت‌های کلیدی نوظهور و ایجاد فضایی مناسب برای سرمایه‌گذاری و تجارت و سطوح جهانی، منطقه‌ای و ملی است.

علاوه بر تقویت همکاری اقتصادی و رفاه متقابل کشور‌های عضو، این اجلاس سکویی حیاتی برای تقویت و بهبود بیشتر روابط تجاری و سرمایه‌گذاری عمل می‌کند که بر اهمیت اشتراک دانش و توسعه قابلیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری، تقویت چشم‌انداز اقتصادی پویاتر و سودمندتر تأکید می‌کند.

شکل‌دهی چشم‌انداز آینده برای ترویج سرمایه‌گذاری و تسهیل کسب‌وکار و همچنین تلاش‌های مشترک در ارتقای رشد اقتصادی پایدار و نوآوری از دیگر کارکرد‌های این اجلاس است چرا که فرصتی را برای نمایندگان بلندپایه دولت رهبران برجسته فکری، آژانس‌های ترویج سرمایه‌گذاری، رهبران کسب‌وکار و سایر سهامداران از سراسر جهان فراهم می‌کند تا روند‌ها و فرصت‌های بی‌سابقه را در بخش‌های مختلف از جمله انرژی، تولید پیشرفته، مراقبت‌های بهداشتی، کشاورزی، گردشگری، اقتصاد دیجیتال و.. شناسایی کنند.

گفتنی است این اجلاس ۳ روزه بوده و همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در میزگرد وزرا سخنرانی خواهد کرد. شرکت در افتتاحیه اجلاس وایپا و سپس ملاقات با سلیمان الجاسر رئیس بانک توسعه اسلامی، دیدار با عبدالحمید الخلیفه رئیس صندوق اوپک، دیدار با دکتر الجدعان وزیر اقتصاد عربستان سعودی، دیدار با خالد الفالح وزیر سرمایه‌گذاری عربستان از دیگر برنامه‌های سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی در ریاض است.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->