مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس
سرخط خبرها

شکایت پرسپولیس از ایفمارک

  • کد خبر: ۳۰۲۰۶۹
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵
شکایت پرسپولیس از ایفمارک
باشگاه پرسپولیس به دلیل پاسخ ندادن به درخواست رسمی‌اش، از ایفمارک شکایت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، گویا پاسخ ندادن به درخواست رسمی باشگاه پرسپولیس از سوی ایفمارک باعث شده تا این باشگاه تصمیم به شکایت از این ایفمارک بگیرد. به هرحال طی ماه‌های اخیر و به ویژه بعد از تغییراتی که در کادرپزشکی پرسپولیس رخ داد و باعث حضور فرید زرینه پزشک قدیمی و کارکشته سرخ‌ها به این مجموعه و جدایی علیرضا حقیقت شد، تنش‌ها بین طرفین بیشتر شده و همین موضوع باعث شده تا شایعاتی بین خبرنگاران حوزه پرسپولیس مطرح شود که ایفمارک رابطه خوبی با کادرپزشکی جدید ندارد و بعد از جدایی علیرضا حقیقت از پرسپولیس با سرخ‌ها سر ناسازگاری گذاشته است. ادعایی که البته نمی‌توان روی آن حساب ویژه‌ای باز کرد و در حد همان شایعه و شنیده است.

طی روز‌های گذشته پرسپولیسی‌ها از ایفمارک درخواست کرده‌اند پاسخ تست‌های پزشکی ابتدای فصل را به آنها اعلام کند که که مسئولان ایفمارک تاکید کرده‌اند اگر پرسپولیسی‌ها نتایج تست را می‌خواهند بهتر است به سایت ایفمارک مراجعه کنند و به همین دلیل از ارسال نتایج کتبی به باشگاه پرسپولیس خودداری کرده‌اند. پاسخی که، اما مورد قبول باشگاه پرسپولیس قرار نگرفته و آنها اعتقاد دارند این نتایج کامل نیست و باید نتایج کامل منتشر شود.

موضوع زمانی جالب می‌شود که کادرپزشکی پرسپولیس مدعی شده که در ابتدای فصل تست‌هایی روی بازیکنان انجام شده که سلامت بازیکنان را به خطر می‌اندازد و حتی بازیکنان خارجی این تیم تن به این تست‌ها نداده‌اند. تست‌هایی که خلاف قوانین است، اما در ایفمارک اعمال شده و به همین دلیل تاکید دارند باید پاسخ نتایج کتبی باشد. اما ایفمارکی‌ها برای این که نتایج این تست‌ها عمومی نشود از ارسال مدارک خودداری کرده و تاکید دارند نتایج بهتر است از روی سایت ایفمارک برداشته شود که البته ناقص است. این اختلافات باعث شده تا باشگاه پرسپولیس تصمیم بگیرد از ایفمارک شکایت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->