مخالفت باشگاه پرسپولیس با پوشیدن شماره ۲۴ توسط اوریه تأکید مجلس بر لزوم بازنگری در ساختار مدیریت باشگاه استقلال دروازه‌بان اسبق رئال به تهران رسید امیدواری آبی‌ها به گلر اسپانیایی | آدان مسلط در زمین و آسمان بیژن طاهری: ساپینتو خوش‌قلب است گرینوود، تیم ملی خود را تغییر می‌دهد رئال به دنبال ستاره پرتغالی پاری‌سن‌ژرمن مهاجم لیورپول در راه الهلال عربستان مظفری: بیرانوند ۲ سال دیگر با تراکتور قرارداد دارد ۴۰ میلیارد گندوز گم شد! برنده و بازنده‌های تابستانی لیورپول مهر تایید سازمان لیگ به میزبانی مشهد از بازی افتتاحیه لیگ برتر فوتبال اهدای مدال قهرمانی ملی‌پوش فوتبال ساحلی به موزه آستان قدس واکنش رئیس فدراسیون وزنه‌برداری به رقابت کیانوش رستمی با دوبنده یک کشور دیگر تکلیف بازگشت مغانلو به پرسپولیس مشخص شد ظرفیت حضور تماشاگران در سوپرجام ایران مشخص شد لغو هفته سوم لیگ به خاطر تورنمنت کافا پاسخ منفی مهاجم تیم ملی مونته نگرو به پرسپولیس بیرانوند همراه تیم ملی در تورنمنت کافا| پوزخند قلعه‌نویی به بی قانونی!
سرخط خبرها

۳ بازیکن در لیست قطعی خروج استقلال

  • کد خبر: ۳۰۲۴۵۷
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
۳ بازیکن در لیست قطعی خروج استقلال
آرش رضاوند، گوستاوو بلانکو و آرمان رمضانی رضایت سرمربی استقلال را جلب نکرده‌اند و نیم‌فصل دوم بعید است در ترکیب این تیم باقی بمانند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بعد از بازی استقلال مقابل پاختاکور که منجر به کسب تساوی مقابل حریف ازبک شد، موسیمانه سرمربی استقلال، در نشستی که با همکاران خود داشت به آنالیز عملکرد بازیکنان خود پرداخت.

در آنالیز عملکرد بازیکنان مشخص شد که برخی بازیکنان باوجود فرصتی که از سوی سرمربی به آن‌ها داده شده نتوانستند انتظارات را برآورده کنند. از جمله بازیکنانی که مقابل پاختاکور عملکرد قابل تایید نداشتند باید به آرش رضاوند، گوستاوو بلانکو و آرمان رمضانی اشاره داشت؛ بازیکنانی که پیش از این نیز بار‌ها درباره ضعف‌های فنی‌شان در رسانه‌ها گفته شده بود و حالا به نظر می‌رسد در ردیف اولین بازیکنانی قرار دارند که باقی‌ماندنشان در ترکیب نیم‌فصل دوم استقلال هزینه زیادی برای این باشگاه در بر داشته باشد.

برخی رسانه‌ها از خروج قطعی این بازیکنان از ترکیب استقلال در نیم‌فصل دوم صحبت به میان آورده‌اند، اما پرواضح است که موسیمانه تا پایان نیم‌فصل چاره‌ای جز همکاری با این بازیکنان ندارد و باید با همین فرمان جلو برود.

البته باشگاه استقلال به تازگی با مسعود جمعه نیز به توافق رسیده که شاید قابلیت ایجاد تحولاتی در خط آتش استقلال را داشته باشد، اما بعید است که در این برهه بتوان تغییر محسوسی در شکل بازی استقلال ایجاد کرد و به احتمال زیاد استقلال تا نیم‌فصل همین است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->