درباره دکتر ناصر قفلی، کارآفرین و خیر مدرسه ساز | درختی بپرور که بار آورد هزینه درمان زنان سرپرست خانوار معسر رایگان می‌شود طرح قاضی مدرسه در ۴۰۰ مدرسه استان خراسان رضوی اجرا شده است واکنش‌ها به پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش درباره افزایش سن پذیرش در دانشگاه‌ تربیت معلم خشک‌سالی شدید در هرمزگان | فقط ۲ ماه تا پایان ذخایر سد‌ها باقی مانده است بیش از ۵۰ درصد ایرانیان بزرگسال چاقی و اضافه وزن دارند این توصیه‌ها را هنگام خانه تکانی جدی بگیرید بیماران مبتلا به دیابت با عوارض چشمی از روزه داری اجتناب کنند  برای اولین بار «خدنگ بزرگ» در جنوب دریاچه ارومیه دیده شد طراحی چرخه حمایتی کامل برای کارآفرینی زنان و دانش‌آموزان ارائه خدمات مشاوره‌ای به زائران حرم امام‌رضا(ع) در طرح «افطار تا سحر» رمضان ۱۴۰۳ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | جو نسبتاً پایدار به همراه افزایش دما در سطح استان تأکید بر اولویت‌ درخت‌داری بر درخت‌کاری در نشست خبری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی برنامه‌های نوین وزارت آموزش و پرورش برای ارتقای سطح آگاهی زیست‌محیطی دانش‌آموزان فرهنگ نیکوکاری برای جامعه‌ای همدل مصرف ترامادول برای بسیاری از افراد زمینه‌ساز اعتیاد شده است جزئیاتی از پرونده سارق مرموزی که هنگام سرقت‌های سریالی، شوهرش را گم کرد! بازیِ زمان در پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان! وزیر آموزش و پرورش: با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام، به زودی شاهد پایان مدارس کانکسی خواهیم بود یک هشدار جدی به روزه‌داران: در مصرف چای زیاده‌روی نکنید تغییر خودسرانه مصرف دارو در ماه رمضان سلامت بیماران را تهدید می‌کند ۶ فعال غیرمجاز ارزی در تهران بازداشت شدند چگونه روزه‌ای سالم و پرانرژی داشته باشیم؟ پیش‌بینی بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) ۹۰ هزار گواهینامه جدید با نشان اهدای عضو صادر شد تشدید بازرسی‌های بهداشتی ویژه ماه رمضان ۱۴۰۳ ارتباط غلظت سرب هوا با مرگ‌ومیر نوزادان نحوه فعالیت رستوران‌های مشهد در ماه رمضان ۱۴۰۳ اعلام شد مه غلیظ و کاهش دید در برخی محور‌های خراسان رضوی (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) جزییات جدید از رأی دادگاه دبش؛ ۶۶ سال زندان برای متهم ردیف اول آزار شیطانی دختر ۲۰ ساله توسط مرد تتو آرتیست
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۷ آذر ۱۴۰۳) | کاهش دما و آغاز بارش باران از امروز

  • کد خبر: ۳۰۲۵۰۳
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۷ آذر ۱۴۰۳) | کاهش دما و آغاز بارش باران از امروز
کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: از فردا، روند کاهش دما آغاز می‌شود؛ به ویژه طی جمعه، کاهش دمای محسوسی پیش‌بینی می‌شود که بارش‌ها در مناطق کوهستانی و ارتفاعات به شکل برف و باران خواهد بود و هوای سرد تا هفته آینده باقی می‌ماند.

آذر رضایی‌پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص وضعیت جوی خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت نسبتاً پایدار است و پدیده جوی خاصی از سطح استان گزارش نشده است، از ساعات بعدازظهر امروز، انتظار می‌رود که استان به‌تدریج تحت تأثیر سامانه ناپایدار فعال در غرب استان قرار بگیرد و کم‌کم شاهد افزایش شدت وزش باد، افزایش ابرناکی و وقوع بارش‌های رگباری در غالب نقاط باشیم.

وی افزود: این سامانه طی روز‌های پنجشنبه و جمعه تقویت شده و بر حجم و گستره بارش‌ها افزوده می‌شود؛ البته این سامانه تا روز دوشنبه با شدت و ضعف به فعالیت خود ادامه می‌دهد؛ منتها بیشتر بارش‌ها طی فردا و پس‌فردا رخ می‌دهد. بارش‌ها به‌شکل رگبار توأم با رعدوبرق و در نواحی مستعد به صورت تگرگ پیش‌بینی می‌شود. با توجه به رگباری‌بودن بارش‌ها، احتمال آ‌ب‌گرفتگی و ایجاد رواناب و نیز سیلابی‌شدن مسیل‌ها وجود دارد. ضمن اینکه سامانه با جریان سرد شمالی نیز همراه است.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: امروز روند افزایش دما را داریم، اما از فردا، روند کاهش دما آغاز می‌شود؛ به‌ویژه طی جمعه، کاهش دمای محسوسی پیش‌بینی می‌شود که بارش‌ها در مناطق کوهستانی و ارتفاعات به شکل برف و باران خواهد بود و هوای سرد تا هفته آینده باقی می‌ماند.

رضایی‌پور در ادامه عنوان کرد: توصیه می‌شود که هم‌استانی‌های عزیز از انجام عملیات کوهنوردی جداً خودداری کنند و عزیزانی که شغل آن‌ها در ارتباط با نوسانات دمایی است مانند کشاورزان و دامداران، تمهیدات لازم را اتخاذ کنند تا متحمل خسارت نشوند.

به گفته وی، تشکیل مه، کاهش میدان دید، اختلال در سیستم حمل‌ونقل استان، یخ‌زدگی و لغزندگی‌های محورهای استان هم از پیامد‌های دیگر این سامانه است و در این خصوص، هشدار سطح زرد صادر شده است.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، بین ۷ و ۲۳ درجه بوده که امروز در گرم‌ترین ساعات، به ۲۳ درجه و در سردترین ساعات، به ۱۱ درجه خواهد رسید. همچنین طی شبانه‌روز گذشته، خوشاب با دمای ۲ درجه و سرخس با دمای ۲۵ درجه به‌ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->