آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن اعلام جزئیات پیاده‌روی جاماندگان اربعین در مشهدمقدس (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) قلندر شریف: مشهد در دهه آخر ماه صفر به همراهی همه دستگاه‌های ملی نیاز دارد تلاش برای تامین ۲۷۰ واگن جدید برای مترو مشهد تأمین باتری پرظرفیت برای مدیریت خاموشی چراغ فرماندهی ۵۰ تقاطع مشهد امپراتوری ضایعات | روایتی از سودی هنگفت، اما با معضلات اجتماعی و بهداشتی برای دیگران هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ناترازی برق و کم‌آبی، تهدیدی برای ترافیک شهری و فضای سبز مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرآرا زبان گویای مردم است | ۴۷ پروژه شاخص را تا پایان سال به اتمام می‌رسانیم رتبه مشهد در تفکیک زباله در مبدا بالاتر از میانگین کشوری است | گزارش شهرآرا از دهمین نشست علمی–تخصصی «یک شهر تجربه» سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تا بررسی مدارک دو کاندیدای ریاست شورا، آقای ناصحی همچنان رئیس هستند اعضای کمیسیون‌های تخصصی شورای ششم شهر مشهد در سال پنجم مشخص شدند نگاهی به عمارت ۷۴ ساله شهرداری مشهد | بلدیه ارض اقدس آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی و متروی مشهد، از ساعت ۶ صبح فردا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ساخت بزرگترین میدان عملیاتی آتش نشانی در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۲۵۱۹
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۸
ساخت بزرگترین میدان عملیاتی آتش نشانی در مشهد
مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد از ساخت میدان عملیاتی آتش نشانی در این کلانشهر خبر داد.

آتش پاد حمیدرضا کافی نیا مدیر عامل سازمان آتش نشانی مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: با توجه به اینکه یک آتش نشان باید تمامی موضوعات حریق و نجات را به صورت میدانی اطلاع پیدا کند و تجربه کند و با تمرین آمادگی لازم را به دست آورد، ضرورت ایجاد یک میدان عملیاتی روشن میشود.

وی افزود: در همین راستا سازمان آتش نشانی مشاور گرفت و تمامی میدان‌های عملیاتی آتش نشانی اروپایی و کشور‌های پیشرفته دنیا را بررسی کرد و در نهایت به ۵۰ المان مهم و اصلی رسیدیم که یک آتش نشان در دوره خدمت خود در بحث حریق و امداد و نجات با آن مواجه خواهد شد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد اضافه کرد: یک آتش نشان برای اقدام صحیح و به موقع در مواجهه با حریق در هواپیما، پالایشگاه، پتروشیمی، شهرک‌های صنعتی، تصادفات جاده‌ای، واژگونی خودرو‌های حمل مواد شیمیایی، حریق در قطار شهری، غرق شدگی، سیلاب و غواصی، زلزله و آوار و کلیه حوادث مرتبط با هوایی، زمینی و دریایی باید آمادگی کامل داشته باشد.

کافی نیا ادامه داد: میدان عملیاتی این آمادگی را در آتش نشان ایجاد میکند تا بتواند در مواجهه با این حوادث در شرایط واقعی به نحوی عمل کند که خسارت‌های جانی و مالی به حداقل ممکن برسد.

وی گفت: با پیگیری‌هایی که انجام شد بعد از انجام مطالعات زمینی در جاده قوچان بعد از شهرک صنعتی در اختیار گرفتیم که مساحت این میدان عملیاتی در فاز اول ۱۳ هکتار است و قابل توسعه به ۳۰ هکتار می‌باشد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی مشهد عنوان کرد: تجهیز این میدان عملیاتی به ۵۰ المان حادثه و آموزش‌ها مستلزم هزینه زیادی بود بنابراین با سرمایه گذار بخش خصوصی در زمینه مشارکت گفت‌و‌گو کردیم و چندین شرکت اعلام آمادگی کردند.

کافی نیا با بیان اینکه مربی برای آموزش این موارد را از پرسنل سازمان آتش نشانی مشهد تامین میکنیم و از این بابت کمبودی نداریم، افزود: ما در این میدان عملیاتی میتوانیم همه آتش نشانان کشور و از سایر کشور‌ها هم آموزش دهیم، این کار هم به توسعه ایمنی کمک می‌کند و هم برای شهر مشهد درآمدزایی دارد.

وی خاطر نشان کرد: با هدف توسعه این آموزش‌ها با چند کشور خارجی از طریق سرمایه گذار وارد گفت‌و‌گو شدیم تا بتوانیم به افرادی که در این میدان عملیاتی آموزش می‌بینند گواهینامه معتبر بین المللی هم صادر کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->